Ecumene Aztec - vesszenek a konkvisztádorok!

  • Írta: szlav
  • 2023. május 31.
  • Bejelentés
Link másolása
Úgy tűnik, még a túlélőjátékok közt is akarnak igazán friss érdekességek. Bemutatkozott az Ecumene Aztec, melyben egy azték harcost képében vághatunk vissza a spanyol hódítóknak.

"A más világból érkezett betolakodókról azt hittük, hogy istenek, de kiderült, hogy csak kapzsi emberek. Az aljas támadásuk feldühítette az isteneinket. Fogadom, hogy Huītzilōpōchtli - a háború pártfogója - és Quetzalcoatl - a nagy védelmező - segítségével megállítom az ellenséget és kiszabadítom a testvéreimet!"

Azt már a témaválasztás alapján is leszögezhetjük, hogy a Giantscraft frissen bejelentett játéka, az Ecumene Aztec nem az a hagyományos túlélőjáték, amivel Dunát lehetne rekeszteni a Steam Early Access-szekciójában. A várhatóan 2024-ben érkező játék ugyanis az aztékok és a spanyol konkvisztádorok véres harcát helyezi a középpontba, ráadásul mi a hazájukat védő, de végül elbukó őshonosok oldalán élhetjük át a történetet.

Igen, a történetet. Habár az Ecumene Aztec alapvetően egy túlélőjáték (ezt a fenti gameplay is igazolja), a fejlesztők szerint egy erős narratíva és mély szerepjátékos fejlődési rendszer adja majd a játék gerincét. Jaguár- Sas- vagy Kígyóharcosként vághatunk vissza a spanyoloknak, a játékmenet során pedig kiemelt szerepet kap a lopakodás, a kraftolás és a brutális harc. Természetesen a vér- és emberáldozatokat sem ússzuk majd meg.

3.
3.
markoci555
nagyon bugyután nézett ki az animációk nagyja, főleg a harcok, úgyhogy remélhetőleg a lopakodáson lesz a hangsúly...
rögtön az elején 14 másodpercnél, a ki tudja hány kilós szétpáncélzott embert, a nyakánál fogva maga felett pörgeti át, mintha egy rongybaba lenne
2.
2.
csoki0619
#1: Amikkel te játszol az mind wishes. :D
1.
1.
crytek
Ez már régóta a wishen van
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...