Visszatérhet a The Day Before

Link másolása
A fejlesztők egy friss interjúban adtak helyzetjelentést a játék állapotáról, és nem érkeztek üres kézzel, új trailert és képeket is hoztak magukkal, és gőzerővel dolgoznak, hogy visszakerüljön a játék a Steamre. Kérdés, hogy valóban összejön-e nekik.

Ha valaki követte az utóbbi hónapokban az MMO-híreket, az biztosan hallott a The Day Before-ról. A zombis túlélős MMO mókának ígérkező játék megjelenését többször is elhalasztották, és hiába kapott több trailert is játék, a játékosok nem fogadtak őket kitörő lelkesedéssel. Ráadásul az év legbizarrabb jogi vitájába is belekeveredtek a fejlesztők a játék címe miatt: mint kiderült, nem védték le a The Day Before nevet, amire idő közben lecsapott egy koreai naptárapp. A tárgyalások még mindig folyamatban vannak, de a Fntastic ragaszkodik a névhez.

Egy tegnap megjelent friss interjúban adtak életjelet magukról és a projektjükről. Hogy bizonyítsák, hogy játékuk továbbra sem átverés, új trailert és képernyőképeket is közzé tettek. Érkezni fog egy béta is az őszi megjelenés előtt, és szeretnék a játék Steam-oldalát minél előbb visszaállítani. A trailerben száguldozó sárga sportkocsin kívül nem sok mindent láthatunk, viszont a november 10-i megjelenést továbbra is tartják a készítők, akik összefogtak a Mytona kiadóval, így újjult lendülettel folyik a fejlesztés.

Magát a játék készítését is sok bírálat érte, mivel alkalmazotti vagy szerződéses jogviszony helyett a fejlesztők önkéntesként vesznek részt a projektben. A Fntastic szerint az egyedi munkamódszerük sokaknak tetszik, jelenleg 300 önkéntes dolgozik a játékon a világ minden tájáról.


Hogy valóban lesz-e november 10-i megjelenés, és hogy a játék valóban úgy fog-e kinézni, mint ahogy az előzetes képeken, illetve hogy a The Day Before címmel fog-e megjelenni, mind-mind a jövő kérdése. A név kérdése kapcsán a Fntastic bizakodó, véleményük szerint "győzni fog az igazság".

3.
3.
markoci555
gőzerővel dolgozásnak nevezni, azt, hogy várják a jogi dolgot? Azaztánigen!
Inkább azon dolgoznak gőzerővel, hogy valami félkész játszható maszlagot tudjanak kidobni, amire aztán évekig rá lehet aggatni majd az early acces státuszt, és ez még a jobbik eset
2.
2.
mdr88
Kezd olyan érzésem lenni, hogy ez a FNTASTIC elkezdte elkészíteni ezt a játékot, vagy legalábbis a renderelt videókat hozzá, hogy aztán valakinek (bármely konkrét fejlesztő / kiadó cégnek) megtetsszen és egy ilyen kvázi "startup" formában eladja nekik, hogy aztán majd ők bele tegyék a konkrét munkát és befejezzék... csak ez egyelőre láthatóan nem jött nekik össze, aztán most azt se tudják merre vannak arccal.
1.
1.
sanada
Sikerült kiadni egy újabb semmit mondó trailert. :D Ez a játék biztosan nem fog megjelenni idén sem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...