E3 2007: Már munkálkodnak a DiRT 2-ön

  • Írta: rility
  • 2007. július 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Igazán nagy sikert aratott a Codemasters új rally-s játéka, a Colin McRae: DIRT. Az első hét után több, mint fél millió példány fogyott el a sorozat következő részéből.
Igazán nagy sikert aratott a Codemasters új rally-s játéka, a Colin McRae: DIRT. Az első hét után több, mint fél millió példány fogyott el a sorozat következő részéből.

Erre a sikerre támaszkodva nem meglepő az a bejelentés, mi szerint folytatják a játékot. Az egyelőre DiRT 2 névre hallgató folytatásról igen kevés információ szivárgott ki. Annyi biztos, hogy elsősorban az online rendszert fejlesztik tovább a készítők, egy sokkal precízebb Multiplayer móddal lesz dolgunk. A játék fejlesztői most a játékosokra támaszkodva próbálják kijavítani azokat a hibákat, amik nem jöttek be a gamereknek. Izgatottan várjuk a további információkat!
12.
12.
huszti
kiadják a DiRT 2-t por javítással, és mostmár elmegy egy Core 2 6420-assal meg egy 8800-as lownak a lowjába:D
11.
11.
szutsroland
azért már pofátlanságnak tartom ezt... az eddigi colin részek tök jól elmentek egy celeronnal is (persze egy jobb vgaval), de a mostani egy core2 6420+8600GTS társaságában is csak LOWon képes játszható formában működni. felháborító... :)
10.
10.
tjames
Vagy legyn inkább dirt 1.5, és akinek már megvan az "1" az kapja meg bagóért :) Persze tudom hogy ez így kivitelezhetetlen...
9.
9.
Csacso
jól teszi a Codemasters!
8.
8.
Guppi
Remélem a következő résznek még jobb lesz a grafja!
7.
7.
tjames
így van, én is azt gondolom hogy lehetne ez egy patch.
6.
6.
lac15
hát ez jó már második részen gondolkoznak de még ps3-ra nem adták ki? nah ez h lehet?ezekszerint késza játék már,de ezis azt bizonyitja h Bill bácsi lefüzetgette őket is
4.
4.
wildláma
1 nagyon nagy javíttás kellene bele! A POR!!!!!!!!!!! A port nagyon gagyin csinálták meg. Pl amikor poros úton megyek 2 mp alatt eltűnik mögöttem az összes prszerű 2 kis csík az autó mögött!
3.
3.
baleq
A gépigényen kívül nem tudom mit tudnak rajta javítani...
1.
1.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...