Free-to-playre vált a Naraka: Bladepoint a PS5-ös premierkor

  • Írta: zoenn
  • 2023. július 6.
  • Megjelenés
Link másolása
A nindzsás battle royale már két éve kinn van PC-n és Xboxon, ám a jövő héten érkezik a PlayStation 5-ös verzió. Ezzel egy időben a fejlesztő free-to-play modellre vált a játék az összes platformon.

A 24 Entertainment játékát hatvanfős battle royale csatákra tervezték, amelyeket különböző karakterek bőrébe bújva vívhatjuk meg. A játék egyedi jellemzője, hogy mindenki fel van szerelve horogvetővel, azaz irtó gyorsan mozoghatunk a pálya különböző magasságú pontjai között. A pozicionálás és a közelharc is hangsúlyos lesz a harcokban.

A közelgő frissítésben például már találunk kevesebb résztvevős, 12v12-es bandaháborús csatákat is, amiben kontrollpontokat kell elfoglalnunk és megtartanunk. Kapunk egy új hőst is Tessa személyében, aki egy ezeréves rókadémon, és képes elbűvölni az ellenségeit, miközben elrabolja a lelküket.

Jó hír, hogy mindegy milyen platformon játszunk, július 13-tól ingyenesen tehetjük meg, hiszen free-to-play modellre vált a Naraka: Bladepoint, azaz most már nem érdemes cirka 20 eurót leszurkolni érte. Ezen napon érkezik a PlayStation 5-os verzió is, amit már most a kívánságlistánkra tehetünk.

Minden PS5-felhasználó kap egy katana skint, egy Ryuzan·jeges tükröződést valamint két, Immortal Treasurest. A PS Plus-tagok ezen felül további 5 Treasuresre és egy exkluzív fejfedőre tehetnek szert.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...