Exoprimal - nem fogunk unatkozni a megjelenés után sem

  • Írta: szlav
  • 2023. július 11.
  • Letöltés
Link másolása
Már csak napokra vagyunk az Exoprimal megjelenésétől. A mechás-dinoszauruszos akciójáték robusztus live-service támogatást kap majd. Lássuk, milyen újdonságok és kollaborációk várnak minket később!

A Capcom bizarr új játéka, az Exoprimal mechruhás harcosok csapatait küldi az időutazó dinoszauruszok végtelen hordái ellen. Július 14-én végre kiderül, hogy milyen is ez az őrült ötlet, abban viszont már most biztosak lehetünk, hogy a japán fejlesztők a későbbiekben sem fogják elengedni a játékot post-launch támogatás nélkül. A megjelenés napján elindul az első szezon, amely PvE, PvP és random felosztásban vezeti be a Dino Survival játékmódot, július 28-án azonban máris megérkezik a Savage Gauntlet, egy új kooperatív játékmód is, amely PvE-küldetésekben teszi próbára az ötfős csapatok tudását és erejét.

A következő jelentősebb frissítésre augusztus 17-én kerül majd sor, amikor is 10 új Alpha variánssal bővül majd a játszható Exosuitok tárháza. Ezt követi október közepén a második szezon, amely új pályákkal és rigekkel és modulokkal, egy végső sztoriküldetéssel, illetve a Street Fighter 6 kollaborációval bővíti a játékot.

A Capcom házon belüli kollaborációi azonban itt nem érnek véget. 2024 januárjában, a harmadik szezonnal érkezik a Monster Hunter-kollab - ezt egy fokkal könnyebben tudjuk elképzelni, mint a Street Fighterrel való közösködést. A harmadik szezon egyébként további Exosuitokat (béta variánsokat) és egy új ellenfelet, a Neo Triceratopszot is magával hozza, a részletekre azonban még várnunk kell.

Az Exoprimal július 14-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. A játék egyből csatlakozik az Xbox Game Pass könyvtárához is.

1.
1.
Zelgadis187
Az előzetes alapján csodálkoznék ha nem lenne bukta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...