Rendhagyó patch note-ot kapott a Dota 2

  • Írta: pandaril
  • 2023. augusztus 9.
  • Hír
Link másolása
A játék legutóbbi balansz és javítási listáját teljes egészében emojikkal készítette egy titokzatos E.V. monogramú munkatárs, már az előző ilyen üzenet is humoros hangvételű volt.

Nem tudjuk, hogy ki volt az eszmei szerző, hogy ki "fordította le" az emojik szintjére az eredeti szöveget (ami amúgy nem ismert), az aláírás csak "E.V." Ez a rejtélyes idegen "lopózott be" a Valve irodájába a patch note kísérő szövege szerint, de a másolás-beillesztés ősi szellemei megtréfálták, és a standard szöveg helyett emojikból áll az egész lista.

A teljes patch note igen hosszú. Játékosok egy igen lelkes csoportja meg is kezdte a lefordítását az egyes módosításoknak, a megosztott Google Docs fájl cikkünk írásakor 81 oldal, bár ehhez hozzájárul egy terjedelmes tartalomjegyzés, no meg az is, hogy ilyen formátumban olvasható a szöveg:

Hogy pontosan mik is változnak a játékban a 7.34-es patch-ben? Főleg balanszolás, ha jól olvastuk a hangulatjeleket, azért érdemes átfutni a fordítást annak, aki játszani tervez a közeljövőben a játékkal.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...