Játék készül a Netflix valóságshow-jából

  • Írta: osan
  • 2023. augusztus 22.
  • Hír
Link másolása
Love is Blind, hangzik a közhely, plusz a Netflix egyik valóságshow-ja is, amiből most játék is készül. A randizós reality már a negyedik évadját éli, de szeptemberben érkezik az ötödik is.

15 férfi és 15 nő sorsát követi végig egy-egy évad, ahogy próbálnak egymással egy hullámhosszra kerülni 10 napon keresztül. Az elején még nem láthatják egymást, csak mikrofonon keresztül kommunikálhatnak, de amint elfogadnak egy házassági ajánlatot, már láthatják szemtől szemben is szívük választottját. Izgalmasan hangzik, ugye? Nemsokára akár telefonokon játszhatunk is vele, persze csak ha van Netflix előfizetésünk.

A Boss Fight Entertainment – a streamingóriás saját játékstúdiója – fogja kiadni Netflix Stories: Love Is Blind címen. A fejlesztők szerint egy interaktív sztori játék lesz, melyben döntéseink befolyásolni fogják a végkimenetelt. Nem kell félni, valószínűleg nem egy Telltale fajsúlyú alkotásról lesz szó, de azért a rajongóknak okozhat pár kellemes pillanatot. A játék elején megtervezzük karakterünk kinézetét, majd belevetjük magunkat a randizás őrült világába.

Szeptember 19-én érkezik és ez lesz az első a sok közül, mely a Netflix Storiesban is elérhető lesz, az új alkalmazásban, ahol Netflixes sorozatok és filmek játékos adaptációit élvezhetjük majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...