Újabb traileren a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

  • Írta: osan
  • 2023. szeptember 23.
  • Videó
Link másolása
Idris Elba áll a félig élőszereplős, félig a játékból összevágott trailer középpontjában. Ahogy ő is fogalmaz, Night City-ben erősebbnek, gyorsabbnak és jobbnak kell lennünk, mint valaha. Számítsunk rá, hogy lesznek alkalmak, mikor az egyetlen esélyünk az lesz, ha mindent egy lapra teszünk fel.

Alig pár nap, és már mi is szuperkémnek érezhetjük majd magunkat a Cyberpunk 2077 kiegészítőjében, a Phantom Libertyben. Night City elkülönített negyedében, Dog Townban fogunk kalandozni azzal a céllal, hogy megmentsük a NUSA (New United States) elnökét. A politikai intrikák világában nem várt szövetségesekre teszünk szert, viszont sikerünk így sincs kőbe vésve. Ahogy az Idris Elba által megformált Solomon Reed is fogalmaz, játszhatunk ugyan, de számítsunk rá, hogy a játék cinkelt.

Még szeptember elején a Night City Wire keretein belül trailerek sokasága fogadott minket, kiderült, hogy legfőképp a képességfákat dolgozták át új, vagy már meglévő, de alaposan újragondolt skillekkel. Természetesen a konfrontáció új formáját sem hagyhatjuk szó nélkül, hiszen a frissítés egyik legnagyobb újítása a gépjárművön történő harc lesz.

A kiegészítő szeptember 26-án érkezik meg PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re, de a 2.0-ás frissítés már elérhető.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...