Problémák vannak a Destiny 2-vel

  • Írta: pandaril
  • 2023. szeptember 25.
  • Hír
Link másolása
A múlt hét elején kezdődő kálvária a hétvégére csak átalakult, de nem szűnt meg, a játékosok tömegesen jelzik a Bungie-nak, hogy a játék egyszerűen játszhatatlanná vált.

A Bungie játékával még múlt hét elején kezdődtek a problémák, amikor is terheléses támadást (DDoS) indítottak a szerverek ellen, amik meg is adták magukat. Ezt látszólag meg is oldották, azonban a hét második felében kezdődő, és a hétvégén tetőző egészen új problémák szinte játszhatatlanná tették a játékot. A legtöbb játékos a PvP pontszámok hibás számolásáról küldött visszajelzést, de a legszembetűnőbb hiba a PvE ellenfelek reakciómentessége: úgy néz ki, mintha nem is látnák a játékosokat, így pedig nem is támadnak.

A játékosok természetesen elözönlötték a Bungie oldalát, akik X-en reagáltak is a bejelentett hibákra, a megoldáson jelenleg is dolgoznak. A jövőre érkező utolsó kiegészítő előtt nem hiányzott egy ilyen hiba a játéknak, főleg így, hogy az egyik legfontosabb karaktert megformáló színész, Lance Reddick tragikus hirtelenséggel elhunyt. Bízzunk benne, hogy hamarosan megoldódnak a problémák.

4.
4.
maktub
#3: A fő gond szerintem az, hogy a játékot nem ilyen hosszú távra tervezték eredetileg. Ezért van az, hogy folyton lerohad már, mint egy öreg tragacs.
3.
3.
zoli12i
#2: Több játékot is fejlesztenek egyszerre, erre meg gondolom tesznek már.
*másfelől a Bungi sosem volt a helyzet magaslatán (egy korábbi Destiny játékos)
2.
2.
maktub
#1: Mindenki szív platformtól függetlenül. Egyre sűrűbbek a gondok a játékkal, ebben a szezonban egyik mélypont éri a másikat. A terheléses támadás mellett a játékosok felfedeztek nemrégiben egy kihasználható hibát a fegyvergyártási rendszerben és elszabadult az őrület. Annyira gáz volt a helyzet, hogy a Bungie kénytelen volt elhalasztani az új játékmódot meg a master Crota-raidet pár nappal. Nagy nehezen megoldották, erre tegnap a klánnal próbáltunk elindítani egy raidet, de folyamatosan bebugolt a játék. Félek belegondolni mit hoz a jövő.
1.
1.
Shao Kahn
Ez a probléma a pc-s, vagy a konzolos verzióra vonatkozik? Azért kérdem, mert lehet hogy beterveztem magamnak ps5-re a játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...