Sikert aratott a Kickstarteren a magyar fejlesztésű Black Geyser DLC-je

  • Írta: zoenn
  • 2023. október 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Elképesztő, milyen nagy igény van manapság a régivonalas izometrikus RPG-kre! A magyar GrapeOcean csapat miután tavaly elhozta nekünk Black Geysert, a kiegészítőre is összekalapozta a pénzt a Kickstarteren.

Érdemes megemlíteni, hogy bizony kis hazánkban is készülnek remek cRPG-k. A tavaly márciusban megjelent Black Geyser: Couriers of Darknesst olyan klasszikusok ihlették,  mint a Baldur's Gate, az Icewind Dale és a Pillars of Enternity. 

A játék egy hamisítatlan izometrikus nézetben játszódó partialapú szerepjáték, amely Yerengal fantáziavilágában játszódik, azon belül is a kapzsiság és egy isteni átok által fertőzött Isilmerald Királyságában. Több faj és osztály közül választhatunk, hogy létrehozzuk ötfős csapatunkat. A Steamen többnyire pozitív értékeléseket kapott a játék, és a mi próbánk alapján is ígéretes volt minden porcikája.

A magyar GrapeOcean csapata egy nagyobb bővítményt is tervezett hozzá, a projektet nemrégiben megfuttatta a Kickstarteren, ami sikerrel zárult, a kért 20 ezer euró helyett 23 ezer gyűlt össze a kampány során. Azaz már tutira elkészülhet a Tales of the Moon DLC, amely új helyszínekkel egészíti ki a világtérképet, kapunk egy új sztorivonalat is, amely Zoria kultusza körül forog. Számos újdonság bekerül az alapjátékba, mint az erődök, a két fegyveres harc és számos életminőség javító fejlesztés.

A rajongók még lecsaphatnak az alapjátékhoz készült Collector's Edition Boxra is, amely egy kemény fedeles kézikönyvet, pólót, egérpadot, kulcstartókat és egy gyönyörű textiltérképet is tartalmaz. A Tales of the Moon expanzió várhatóan 2024 augusztusában készül el PC-re, és ahogyan az alapjáték, ez is tartalmaz majd magyar feliratot.

1.
1.
Blasious
Szurkolok nekik és támogatom is őket ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...