DLC-ben kollaborál a Vampire Survivors és az Among Us

  • Írta: osan
  • 2023. december 7.
  • Videó
Link másolása
Az új kiegészítőt Emergency Meetingnek hívják és mindenki meglepetésére egy Among Us kollaborációt hoz el a méltán népszerű szörnyvadászos kalandba.

A tegnapi Day of the Devs – ami a Wholesome Snackkel volt megtartva – keretében a Vampire Survivors fejlesztői, a Poncle lerántotta a leplet a játék legújabb kiegészítőjéről, az Emergency Meetingről. A bejelentést természetesen egy látványos videó kísérte:

A fejlesztők oldalán többet is megtudunk az érkező bővítményről: 9 új karakter, 15 fegyver, 1 pálya és 20 játékon belüli kioldható újdonságot kapunk. A karakterek mind az Among Us világából lépnek ki és ugyan nem maradnak meg bab-szerű alakjukban, de nagy hasonlóság lesz az eredeti játékhoz. A fegyverek közül 7 alapfegyver lesz, 7 evolúció, 1 pedig csak szórakozás végett kerül a játékba. A pályát pedig az Among Us Polus nevű területéről mintázták.

Azt még nem tudjuk, hogy mennyibe fog kerülni a kiegészítő, de a csapat elmondása alapján drágább lesz, mint az eddigi DLC-k, hiszen ez egy kollaboráció, így a jogok felett nem rendelkeznek 100 százalékosan. December 18-án számíthatunk a megjelenésre PC-n, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en, Nintendo Switch-re és mobilra egyelőre még nincs konkrét dátumunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...