Nem lesz több DLC a Rock Band 4-hez

  • Írta: osan
  • 2024. január 18.
  • Biznisz
Link másolása
A játékot fejlesztő stúdió, a Harmonix bejelentette, hogy megszünteti a 2015-ös játék heti frissítését, nem érkezik több dal a ritmusjátékba, hiszen mostantól a fókuszban a Fortnite Festival lesz.

Majd’ 10 éve, hogy megjelent az utolsó nagyobb Rock Band-játék, viszont a Harmonix eddig nem hagyta magára és hetente érkeztek újabbnál újabb dalok az alkotásba. Közel 3000 DLC látott napvilágot a Rock Band 4-hez, viszont most bejelentette a stúdió, hogy ez a szám nem fog tovább gyarapodni, hiszen a fókusz átkerül a Fortnite egyik legújabb módjára, a ritmikus Fortnite Festivalra.

Tegnap jelentették be a hírt a hivatalos oldalukon egy blogposzt formájában:

8 év után a heti Rock Band 4 DLC megjelenéseknek vége, január 25-én fog érkezni az utolsó kiegészítő, amivel lezárul az RB4-éra. Minden más online funkció, mint a Rivals, elérhetők lesznek továbbra is és zavartalanul fognak működni...

Még tavaly decemberben jelentette be az Epic (akik egyébként anyavállalatai a Harmonix-nak), hogy bővül a Fortnite-univerzum. A bejelentés a The Big Bang esemény során történt és új játékmódokat mutattak a nagyközönségnek, mint a LEGO Fortnite vagy éppen a szóban forgó Fortnite Festival.

1.
1.
SzabiPit
Innen kell megtudnom, hogy számomra teljesen közömbös Fortnite univerzum égisze alatt új ritmusjáték látott napvilágot a Harmonix műhelyből több, mint egy hónapja?? Külön hírt neki és tesztet! Köszi!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...