Ezeket töltöttük le legtöbbször 2023-ban a PlayStation Store-ból

  • Írta: osan
  • 2024. január 24.
  • Érdekesség
Link másolása
A tavalyi év meghatározó év volt a videójáték-iparban; szomorú hírek tömkelege, mint a leépítések és a fabatkát sem érő licencelt játékok mellé bőven akadt örömteli megmozdulás is, zseniális játékok formájában. Most a Sony közzétette, hogy melyeket töltöttük le legtöbbször.

A PlayStation hivatalos blogoldalán közzétették régiókra és konzolokra lebontva, hogy mely játékokat sikerült letöltenie legtöbbször a gamerközönségnek 2023-ban. Míg Amerikában és Kanadában a PlayStation 5-konzolokon a dobogós helyeket a Hogwarts Legacy, a Call of Duty: Modern Warfare III és a Marvel’s Spider-Man 2 vitte el, addig Európában az EA Sports FC 24, a Hogwarts Legacy és a Call of Duty: Modern Warfare III voltak a befutók. A két régióban összesen 40 helyből 10-et sportjátékok vittek el, de megtalálható még a Baldur’s Gate 3, a Diablo IV és GTA V is a listában.

PlayStation 4-konzolokon sem változik sokat a helyzet, az amerikai/kanadai régióban a legújabb Spider-Man-játékot az MLB The Show 23 váltja le, Európában pedig a Hogwarts Legacy-t és a Call of Duty: Modern Warfare III-mat tessékeli le a dobogóról a Minecraft és a Red Dead Redemption 2. Ezek mellett még olyan címek találhatók meg, mint a The Forest, a UFC 4 vagy éppen a Resident Evil 4.

PS VR2-re mind az amerikai/kanadai, mind az európai régióban a Pavlov, a Beat Saber és a Kayak VR: Mirage lett dobogós, de megtalálhatjuk még a Job Simulatort, a Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge-et, The Dark Pictures: Switchback VR-t és a Swordsman VR-t is.

PS VR-ra mindkét régióban a Job Simulator, a Beat Saber és a SUPERHOT VR vitte el a dobogós címeket, és így olyan alkotások csúsztak ki a top 3-ból, mint a Creed: Rise to Glory, a The Walking Dead Onslaught, vagy éppen az Arizona Sunshine.

Végül, de nem utolsó sorban az ingyenes címek kategóriában a Fortnite, a Roblox és a Call of Duty: Warzone kerültek ki érmesekként mindkét régióból.

Ti mivel játszottatok tavaly a legtöbbet PlayStation-konzolokon?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...