The Incredible Hulk - a Cipher Complex alkotóitól

  • Írta: fojesz
  • 2007. augusztus 12.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sega bejelentette, hogy legújabb Hulk-játékának fejlesztését a Cipher Complex-et is jegyző Edge of Reality végzi - a The Incredible Hulk teljesen multiplatform lesz.
A Sega bejelentette, hogy legújabb Hulk-játékának fejlesztését a Cipher Complex-et is jegyző Edge of Reality végzi - a The Incredible Hulk teljesen multiplatform lesz.

Az akciójáték a 2008. június 13-án mozikba kerülő, azonos című film alapján készül, melyben a főszereplő Bruce Bannert Edward Norton alakítja. A rendezésért a Transporter második részéről és az Unleashed-ről ismert Louis Leterrier felelős. A Hulk-játék boltokba kerülése a filmmel egyidőben várható, azután pedig a szintén filmek alapján készülő Captain America, Iron Man és Thor címek sem váratnak magukra sokáig a Sega bejelentése szerint.
8.
8.
Prüstü
Hulk a kedvenc hősöm, habár nem az IQ-ja miatt :) , hanem a kegyetlen ereje miatt, meg bekattanása miatt, és a film ezt vissza is adta, lenyűgöző film, jó akció jelenetek, némi érzelgés, és kegyetlen tombolás és zúzás , ez a film benne van a number 5-ba Forever Hulk, az előző film télleg egy rakás szar volt........
7.
7.
Obi1
Edward Norton nagyon jó színész, Fight club Rulezzz..

Na de az előző Hulk múvi hihetetlenül gagyi volt...
6.
6.
shadow16
Hulk a legrosszabb az összes marveles hősők közül. Inkább csináljanak egy uj pokember játékot. Hulkot utálom, meg se néze m a filmet se.
5.
5.
Domasi
4.
4.
kenny22
ha "teljesen multiplatform lesz" akk miért nincs kiírva h pc-re is lesz? nem mintha kellene, de akk is
3.
3.
kharami
ez kész vicc! a hulk ot 2003 ban adták moziban!

és most megint?

de szegényesek a készitök!

Na majd dvd n letöltöm!
2.
2.
Thaddeus
1.
1.
nicknamemd
Hulk már nem volt egyszer megfilmesítve? Meg emlékezetem szerint játék is volt... (igaz jó sz*r)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...