Unreal Tournament III - X360-on megnyirbálva

  • Írta: fojesz
  • 2007. augusztus 15.
  • Hír
Link másolása
A legfrissebb hírek szerint más fejlesztőhöz hasonlóan, az Epic sem fog ráférni a duplarétegű DVD-re, így kénytelenek kissé megcsonkítani azt.
A legfrissebb hírek szerint más fejlesztőhöz hasonlóan, az Epic sem fog ráférni a duplarétegű DVD-re, így kénytelenek kissé megcsonkítani azt.

Mondhatjuk, hogy drága a PS3. Mondhatjuk, hogy ez a beépített Blu-Ray-lejátszónak köszönhető. Azt viszont nem mondhatjuk, hogy az optikai meghajtó hasztalan lenne: a Blu-Ray-lemez ugyanis olyan mennyiségű tárhelyet biztosít a fejlesztők számára, hogy azok bátran rápakolhatnak szinte bármit.

Nem úgy, mint az Xbox 360 esetében, ahol nem alaptartozék a HD-DVD-lejátszó, így a készítők kénytelenek duplarétegű DVD-ben gondolkodni. Az Epic fejese, Mark Rein szerint emiatt pár pályát ki kell szednie a csapatnak az X360-as Unreal Tournament III-ból. No persze meglehetne oldani, hogy az egy- és a többjátékos részt két külön lemezre osszák a srácok, de az kényelmi szempontból nem biztos, hogy megfelelő volna.
29.
29.
shyfter
Kemény szó a hír címben a "megnyírbálva" hiszen csak néhány pályát hagynak ki.
28.
28.
t.roli
Megmondom őszintén tényleg ez lenne a boxosoknak a legjobb ötelet, és ezt meglehet csinálni. Mert a hanganyag elfoglal annyit, h ne férjen rá minden 1 duplarétegűre. de a 2 re rakják, mindkettőre felrakják a szükséges dolgokat, az 1. re a küldetések első felét a 2. ra a küldetések másik felét. meg lenne oldva GTA nál stb stb stb De már megint bill gates spórolásból nem rakta be a hd dvd-t. itt az ára ennek is...
27.
27.
demon68
megtehetnék azt is h a solo játékmódot középen kettévágják... annyira nem lenne nagy kellemetlenség ha két küldetés között be kéne tenni a második lemezt.
26.
26.
Sliv
Ami a nagyobb baj az xbox360-as változattal, hogy még a fejlesztők se tudják, hogyan lehet majd letölteni a különféle mod-okat. Egyébként, ha az újabb xbox360-akba tennének hd dvd lejátszót akkor se valószínű, hogy a fejlesztők használnák.
25.
25.
lac15
de basszus már ti meg nem kapotom mgs 4et:D
24.
24.
Glek
tOMiiiiK@: Hát szerintem azért még bőven tartjuk az előnyt... :) Mert amég mi nem kapunk két pályát (vagyis csak alapból, mert akkor fogok kiakadni ha nem lehet INGYÉÉ letölteni a netről) addig ti nem kaptok Splinter Cellt... :) Szal még egy kicsit várni kell hogy megjósolhassuk, melyik konzol lesz a nyerő... :)
23.
23.
lac15
aza lefizethetős duma

a gta-ra volt értendő:D
22.
22.
lac15
egyetértek veled tomika ez msot nekemis jólesett:D

ugy láccik nem minden fejlesztő lefizethető
20.
20.
Obi1
A Gta NEM fog később jönni boxra.Az extra pályákat meg majd mindenki letöltheti Live!-ról.
19.
19.
tOMiiiiK@
Igen, ez az utóbbi két hir nagyon jól esett a ps-3as szivemnek.(nem vagyok kárörvendő, és nem is akarok vitát nyitni, az gyurka műfaja)De azért valljuk be hogy eddig az xbox 360 sok téren komoly előnyt élvezett, de most már azért kezd kiegyensúlyozottabb lenni a különbség. (ut3 és a gta4 is később jön a boxra) remélem ez a továbbiakban folytatódni is fog. :))
18.
18.
FeroxX
jah már értem a PC-s cuccot thx ! Egyébként meg ez egy ujjabb ok hogy joggal fikázzam a konzol ;) ! Tök cool ! yeah xD ! PC m/
17.
17.
Sogi
Na azárt kezd lassan kirajzolódni a PS3 'tudása', meg az, hogy melyik is lesz jobb hosszútávon. Lehet, hogy ez most még csak egy játékál jelentkezik, de majd fél vagy egy év...
16.
16.
user1: Erre gondoltam, csak furcsán farolgattam a mondatokban.. :)
15.
15.
user1
Pont erről írtam az első hozzászólásban.
14.
14.
Fekete József
Nem értem miért nem adják ki 2DL DVD-n sokkal egyszerűbb lenne sztem de mind1.Amugy már ennyi erővel a PC be is BL kéne egyre több olyan játék van ami a DL re is éppen hogy ráfér sajnos.Habár azoknak jó akiknek már most 2 konzoljuk van remélem majd nemsokára én is közéjük tartozhatok,amugy sztem konzolokra csak az exkluziv játékokat érdemes megvenni na jó azért nem de azért van benne valami nem ???Sajnos a PGR4 ből is kimaradnak az időjárások :D de bekéne teni a boxokba HD lejátszot és akkor egyenlőség lenne mivel HD lemezből is van nagy kapacitás és akkor nem lehetne gond a játék kapacitásból.
13.
13.
KD
hát ez cumi... amugy kukiság ez a kényelmi szempont izé... aki multizni akar az a 2. lemezt nyomja be.. aki szinglizni az a másikat.. ennnnnnnnyi!
12.
12.
user1
Most az jutott eszembe hogy tulajdonképpen alaposan össze is tömöríthetik a pc -s változatot, mert azt nem a lemezről fogjuk futtatni. Talán dzsekk is erre gondolt.
11.
11.
user1
Dzsekk:

Ezt hogy érted?
10.
10.
Közben leesett, h a PC-s gammák nem esznek annyi adatot, mint konzol társaiké, így elég lesz 1 dupla-DVD is..
9.
9.
FeroxX: 2 DVD-re nem kizárt dolog, ahogy user1 is ecsetelte..
7.
7.
FeroxX
akkor PC-re mire jön ki ? :O
6.
6.
Gerison bacsi
szopacs. Ráadásul később is jön ki 360-on. ^^ Nekem már félre van téve a pénz rá. Benne vanb a top3mamban.
5.
5.
user1
Glek:

Majd ms pontokért letöltheted "extra" pályacsomagként....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...