GC 2007: Folytatódik a Total War-sorozat

  • Írta: fojesz
  • 2007. augusztus 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Kellemes meglepetésként ért minket, mikor ma a kiállításon a Sega bejelentette, hogy készül az Empire: Total War, a stratégia-széria legújabb darabja.
Kellemes meglepetésként ért minket, mikor ma a kiállításon a Sega bejelentette, hogy készül az Empire: Total War, a stratégia-széria legújabb darabja.

 

A 2008-ban megjelenő Empire a tizennyolcadik századba kalauzol el minket, az Ipari Forradalom és az amerikaiak függetlenségi harcának időszakába. A hangsúly a tengeri csatákon lesz, azonban Pirates!-módra földre is szállhatunk majd egy kis szárazföldi csetepaté erejéig vagy pedig némi pihenőig, hiszen a zord időjárás olykor eléggé megkeserítheti majd életünket.

Mike Simpson, a Total War-sorozat atyja szerint az Empire fog a legjelentősebben előrelépni a sorozat történelmében fejlődés szempontjából: a játékmódok, a játékmenet és a grafika is jelentős átszabáson esett át a Medieval- vagy a Rome-részekhez képest. "A legjobb és a legösszetettebb Total War-játék készül" - ígérte Simpson. Az Empire: Total War kizárólag PC-re készül.
2.
2.
user1
xbox -on nem lenne valami nagy élmény. Inkább vásárolj egy erősebb vga -t...:)
1.
1.
rafik
Annyira jó lenne, ha ezek a gammák xboxra is megjelennének. Én jelenleg is játszok a Rome TW-vel. De a Medevial már nem indul el a gépemen (elég gyengusz PC-m van), ezért lenne jó, ha ezek is megjelennének 360-ra!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...