SGF 2024: Az Avowed és az Indiana Jones-játék is bemutatót kap az Xbox műsora után

  • Írta: osan
  • 2024. május 24.
  • Rendezvény
Link másolása
Lapértesülések szerint június 10-én, az Xbox Games Showcase-re egy nappal friss felvételeket láthatunk majd a készülő Avowed szerepjátékról, illetve az Indiana Jones and The Great Circle-ről, sőt az idei Summer Game Festen pár szerencsés ki is próbálhatja majd az alkotásokat.

A közelgő Xbox Showcase-en nemcsak a legújabb Call of Duty: Black Ops-játékot fogják bemutatni, de az Avowed-ot és az Indiana Jones and The Great Circle-t is, sőt a műsor után egy nappal nagyobb előzetesekre is számíthatunk az utóbbi kettőről.

Az Insider Gaming értesülései szerint pár szerencsés tartalomgyártó már ki is próbálhatja majd a címszereplő játékokat az idei Summer Game Festen. A lap még hozzá teszi, hogy nagyon valószínű, hogy vagy a Showcase vagy a SGF során egy hivatalos megjelenési dátumot is kapunk mindkettőhöz, hiszen mind az Avowed, mind az Indiana Jones-játék megjelenési ablaka erre az évre van datálva.

Az Avowed-ból egyébként már láthattunk egy 25 perces játékmenet-felvételt, sőt az is kiderült, hogy következményei lesznek annak, hogyan építjük karakterünket. Indiana Jones kalandjából viszont még nem láthattunk túl sokat, így az valószínűleg nagyobb érdeklődésnek örvend.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
crytek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...