SGF 2024: Három Prince of Persia szerepelt a Ubisoft Forward műsorán

  • Írta: pandaril
  • 2024. június 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Nemcsak a januárban megjelent The Lost Crown kapott számos ingyenes frissítést és kap ősszel egy történeti DLC-t, de a friss The Rogue Prince of Persia is alakul. És van itt még valami...

A 35 éves sorozat számtalan formában újjászületett már, és lassan nehéz számon tartani, hogy hány herceget is kaptunk az évtizedek alatt. Hisz csak az idén két játék is érkezett, amelyek közül az egyik egy méltán elismert szerelmeslevél a sorozat gyökereihez, a másik pedig egy kísérletező, bátor próbálkozás a franchise új utakra terelésére. Viszont egy olyan sorozat, ami ilyen szorosan összefügg az idővel, nem kerülheti meg, hogy szembe nézzen a múlttal.

Prince of Persia: The Lost Crown - Mask of Darkness

A januárban megjelent játék kritikai fogadtatása és a pozitív játékosi visszajelzések is az mutatták, hogy a Ubisoft Montpellier a lehető legjobb játékot hozta össze. Az ígéretes rajt után tovább mélyítették a játék renoméját a számtalan ingyenes frissítéssel, amelyek új kosztümöket, új játékmódokat, tárgyakat és kihívásokat hoztak a rajongóknak. Most pedig egy kis ízelítőt kaptunk a The Lost Crown első történeti DLC-jéből, a Mask of Darknessből, ami szeptemberben jelenik meg. Sem a DLC ára, sem pedig a pontos megjelenési dátum nem ismert egyelőre.

The Rogue Prince of Persia - Temple of Fire frissítés

Az alig pár hetes játék mérföldkő, hisz nemcsak az első roguelike műfajú alkotás a sorozat történetében, hanem az első, amit külső fejlesztő készít, és a Ubisoft csak mint az IP tulajdonosa és mint kiadó vesz részt a munkálatokban. Bár az Evil Empire igyekezett a saját stílusát belelopni a The Rogue Prince of Persiába, mégis érződik a játékon, hogy tisztelettel bánnak a franchise-zal. Az legújabb tartalmi frissítés, a Temple of Fire nemcsak új veszélyeket, és ellenségeket hoz, de új fegyvereket és egy teljesen új biomot is. Ami a legjobb, hogy a frissítés már elérhető a korai hozzáférésű játékhoz.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake teaser

A krisztusi kort is maga mögött hagyó sorozat egyik legfontosabb részének felújítása enyhén szólva is hányattatott sorsú remake, amit már többször is újrakezdtek. A játék fejlesztését a Ubisoft Montréal vette át legutóbb, így bízhatunk abban, hogy ténylegesen elkészül. Úgy tűnik, hogy a Ubisoft tényleg hisz a projektben, ami nagyon jó hír! Az már talán kevésbé, hogy közölték a megjelenés évét, és az bizony 2026.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
crytek
2026... akkor lehet a next next gen konzolok nyitócíme is akár
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...