SGF 2024: Ezek voltak még a Ubisoft Forward műsorán

  • Írta: osan
  • 2024. június 11.
  • Videó
Link másolása
Ugyan egyértelmű, hogy a műsort az Assassin’s Creed: Shadows és a Star Wars: Outlaws uralta, de akkor is vétek lenne elmenni a kisebb, viszont ugyanúgy érdekes címek mellett, amik még ott voltak a Ubisoft idei műsorán. Most ezeket gyűjtöttük össze nektek.

Vitathatatlan, hogy az idei Ubisoft Forwardot az Assassin’s Creed Shadows és a Star Wars: Outlaws uralta le, mindkettőből kaptunk egy-egy nagyobb játékmenet-videót is, azonban érkeztek kisebb bejelentések és frissítések is, ezeket szedtük össze nektek ebben a cikkben.

Útjára indították az Assassin’s Creed Mirage iOS-es verzióját, így megjelent az összes olyan nagyobb cím, amit tavaly az Apple beígért az iPhone 15 Pro és Pro Max készülékekre.

Bejelentésre került egy új Monopoly-játék, amit még ebben az évben, szeptemberben fognak piacra dobni, egyelőre csak PC-n.

A Just Dance VR-ral ténylegesen a táncparketten érezhetjük majd magunkat október 15-én, mikor megjelenik Meta Quest 3-ra.

Ezek mellett számos szezonfrissítést is bejelentettek:

 

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...