Tripla A-s játékokat is futtat majd a frissen bemutatott iPhone 15 Pro

  • Írta: osan
  • 2023. szeptember 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Apple Wonderlust Event során szó esett arról is, hogy milyen lesz az iPhone telefonok következő generációja, az iPhone 15. Több érdekesség is elhangzott, de a legizgalmasabbak a játékbejelentések voltak, amik a telefon Pro és Pro Max változatára fognak érkezni.

Mint már megszokhattuk nem 1, hanem egyből 3 telefonnal nyitott az Apple. Az iPhone 15-ös termékcsaládban megtalálhatjuk az alap telefont, illetve annak Pro és Pro Max változatát is. Az utóbbi 2 lesz számunkra igazán érdekes, hiszen az ígéretek szerint olyan játékokat futtathatunk majd rajtuk, mint a Death Stranding, a Resident Evil 4 Remake, a Resident Evil Village és az Assassin’s Creed Mirage. Ezek mellett ray tracing támogatottságról és hatalmas teljesítménybéli javulásról is kaptunk egy tease-t.


Fontos, hogy most nem cloud gamingről beszélünk, a játékok natívan fognak futni a telefonokon és ez egy hatalmas dolog. Ugyan az iparra való hatásáról csak spekulálhatunk – ami azért legtöbbször csak felesleges szócséplés lenne -, de ez még nagy zajt is csaphat a videójátékos világban, persze csak ha tényleg sikerül meglépnie az Apple-nek. Kérdéses, hogy milyen minőségben fognak futni a játékok, mennyire fogja bírni az akkumulátoruk és az is eszébe juthat az embernek, hogy vajon élvezhetők lesznek-e olyan kis képernyőn.

A játékok, a Mirage-on kívül még ebben az évben megjelennek a telefonokra. Az Assassin’s Creed Mirage telefonos megjelenésére valamikor jövőév első felében számíthatunk.

49.
49.
MikeHock
#48: Eddig ott tartunk, hogy azért szar az Apple, mert amúgy biztonságosabb, meg a boltja is jobb, mint a Google Play. :))

Eddig azok aránya, akik iOS ellen érveltek valami magasztos szabadságharcos szöveggel és bújtatottan az volt mögötte, hogy igazából nem akarnak fizetni a youtubeért és a spotiért (vagy akármi másért): 100%. Ez sajnos most sem dőlt meg. Egyébként mindkét app teljesen jól működik, natív supporttal / upgradekkel, mindezt havi EGY kávé áráért. Hát, valakinek jobban megéri mókolgatni az OS-ét inkább, mert az fasza.
48.
48.
delphijos
#47: Amúgy még annyit ehhez hozzátennék, hogy pont ez a rész meg az Android "sara". Hogy a gyártók olyan szinten belenyúlnak a rendszerbe, hogy "normálisan" frissíteni csak akkor tudsz, ha maga a gyártó kiad frissítést. Hiába van a rendszerből újabb. És ez a SECURITY FRISSÍTÉSRE IS IGAZ. Erre az IPhone-nál nincs szükség ( persze, tény hogy egy gyártó ) mert frisstés extrém sokáig jön mindenhez. Aki full mezei felhasználó, és semmilyen "bindzsizésre" nem hajlandó / képes az ott reked meg az OS-el, ahol a gyártó abbahagyta a supportot. Hiába bírná a hardver, és van új verzió. É s a legnagyobb baj, hogy fogalmad sincs ez meddig tart. Megveszed a drága telefont, és lehet hogy 2-3 év, de benne van a pakliban hogy 1. Ez függ egy csomó mindentől ( attól is mennyit adnak el belőle ) de ez a rész full lutri.
47.
47.
MikeHock
"Nyilván nem "raksz rá minden fost", viszont te döntöd el, mit raksz fel, és ez nem mindegy. Plusz vegyünk például egy régebbi telefont. Már nincs rá update, szóval vagy maradsz mondjuk android 10-en azokkal a security update-ekkel, vagy feldobod az android 13 alapú Lineage-et a sokkal frisseb update-ekkel, amiből ráadásul ki van gyomlálva egy halom fölösleges alkalmazás, amit te ugyan nem használsz, viszont támadási felület."

Továbbra sem értem, mi az az Apple-nél, ami "fent van, de támadási felület és nem használod" illetve mit tudsz rá jailbreakelni ami sokkal jobb, mint az eredeti verzió.

Szerintem megint ugyanoda lyukadtunk ki, ahonnan az első kommentem indult: Nem szeretnél 5 dollárt fizetni havonta a reklámmentes youtube-ért és a spotifyért. Nincs ezzel tényleg semmi baj, csak akkor ezt kell mondani, ennyire egyszerű.
46.
46.
Heldengeist
#27: "De, az. Nyugodtan áltathatod magad, de attól még az."

Hülyét ne csinálj már magadból. Hogy lenne lopás? Kitől lopsz el vele mit? Maga a fejlesztő nyilvánosan elérhetővé teszi a forráskóddal együtt. Innentől kezdve az, hogy hülye vagy sem személyeskedés, csak ténymegállapítás.

#28: "Én lesz@arom, nem erdekel ki mit csinál"

Ahhot képest elég kemény kommnetháborúba kezdtél róla.

"csak a kényszeres önigazolást, meg a magyarázkodást hogy miért "jogos" valami ami amúgy nem az"

Én is így érzek, amikor a trackingről és a felhasznlálói jogokból való folyamatos elcsipkedésről van szó. Egyeseknek ez büdös, másoknak az.

"Oka van annak is hogy miért nem fognak."

Igen. A Youtube egy 15+ éves platform, ott van a nézők 99.9999%-a. Ha nagy közönséget akarnak elérni, akkor muszáj ott lenni. Folyamatosan nyafognak is a tartalomgyártók a cenzúra és demonetizáció miatt.

"ugyan az hogy az "x y rom az full biztonságos" is olyan hoax mint ahogy a Linux-ra is mondják, de erre semmi garancia nincs"

Zárt forrású rendszerre van? Nincs, még annyi sem. Security by obscurity, ahol az obscurity-t a zárt forráskód nyújtja a kicsi piaci penetráció helyett. Csak security by obscurity nem létezik. Security by design igen.űű

"Amúgy kiváncsi vagyok mikor lesz erre valami szabályozás"

Ha lesz elég hülye politikus, hogy a "terrorizmus/gyermekek védelme/közegészségügy/akármi divatos kifogás" érdekében tovább korlátozza a szabadságjogokat, miközben nem is érti, amiről törvényt hoz.

#30: "Mondjuk ezt a minden fost rárakok a telefonra mentalitást én sem értem."

Nyilván nem "raksz rá minden fost", viszont te döntöd el, mit raksz fel, és ez nem mindegy. Plusz vegyünk például egy régebbi telefont. Már nincs rá update, szóval vagy maradsz mondjuk android 10-en azokkal a security update-ekkel, vagy feldobod az android 13 alapú Lineage-et a sokkal frisseb update-ekkel, amiből ráadásul ki van gyomlálva egy halom fölösleges alkalmazás, amit te ugyan nem használsz, viszont támadási felület.
45.
45.
MikeHock
#44: Minden nap, mikor megyek a gymbe délben, látok egy full liberális kocsma előtt sörözni ilyen érdekes tagokat, akik megvitatják az élet nagy kérdéseit, meg hogy mitől lenne jobb. Van egy sejtésem, hogy hasonló lehet ő is. :D

Amúgy a kommunizmust akkor hogy gondoljuk? Az agysebész keressen annyit, mint a tesco árufeltöltő?

Ne vállalkozzon senki, mert úgyis elveszik a profitot?

Elméletben sem értem, hogy ez hogy működne őszintén szólva.

Ja, és a Spotify kiváló arra, amire kell. Audiofilek nyilván nem ezen hallgatnak zenét, de nem is ők a célközönség. Mondjuk ilyen kritikákat is azok szoktak megfogalmazni általában, akiknek egy 10.000-es fülesük van maximum. :D

Na de várjunk, most akkor 200.000-es stúdiófülest venni már belefér a kommunizmusba? Vagy miért kell lossless zene neked?
44.
44.
delphijos
#41: "szerverparkot is lehet fejleszteni és körforgó árammal ellátni"

"és gyakori hogy fix nézőszámot a megrendelő(önkormányzat akár) kifizeti neki és megkapja a bérét mindenképp.Te pedig ingyen mehetsz a koncertre.Akár a családdal"

Te szedsz valamit ?
43.
43.
delphijos
#37: A kapitalizmus szar. De egyelőre nincs jobb. A kommunizmus ( az elv, nem ahogy próbálták megvalósítani ) elvnek jó. De az emberi társadalom erre egyelőre alkalmatlan. Nagyon-nagyon kevés ember elégedne meg MAGÁTÓl annyival ami pont elég neki, és mondana le a többről mások javára. És ezt erőszakkal nem lehet kivitelezni. Próbálták. Ráadásul akik próbálták ezt ráerőszakolni az emberekre, saját maguk se voltak képesek rá. Szóval lehet sírni, de ez a téma jóval túlmutat azon hogy "mé kell fizeni a jutyúbért"

Amúgy pont az ilyen "kommunizmust kiáltók" azok akik amig másról van szó, megy a duma, de ha az ő fizetésének vennék el a negyedét, mert valaki más a felét keresi mint ő, és igy mindenki egyformán kapna, akkor fel lenne háborodva...
42.
42.
delphijos
#32: "Valami másik videós platform kéne"

Nem véletlen hogy nem nagyon van. Vannak persze próbálkozások, de kb. nulla elérés. Én nem akarok itt multi szószóló lenni, de azért emögé brutál infrastruktúra kell, és azt k*va drága üzemeltetni.

És ami nagyon fontos, és aki a neten van, tapasztalhatta, tudnia kéne.

1. Elindul egy platform ( tök mindegy milyen, video, social, stb... ) Kicsiben, viszonylag alacsony üzemeltetési költséggel.

2. Hirdeti hogy független, ingyenes, reklámmentes, cenzúramentes

3. Elkezd növekedni, mennek a népek

4. Egyre drágább az üzemltetés, meg azért pénzt is keresnének vele

5. Jön a reklám

6. A reklámozó nem akar olyan helyen hirdetni ahol "nem pc" a tartalom

7. Jön a cenzúra

8. Morognak az emberek a cenzúra meg a reklám miatt

9. Jön a reklámmentes előfizetés.

10. Jön egy új platform, ami az első pontot ígéri.....


Kb. ennyi. Lehet szidni a G-t, de ez nem az ő "sajátosságuk".
41.
41.
nemrobotvagyok
#39: Értem hogy hova akarsz kilyukadni és ebből azt látom hogy nagyon alulról nézed.

A youtube oda fejlesztette már az oldalát, amit biztos vagyok hogy senki sem kért.
Videómegosztó, feltöltő oldal volt.Azóta van kismillió funkciója ott oldalt is, amire a felhasználók jelentős része biztos életében nem kattintott és biztos nem is ők kérték.Csak ezeknek az önkényes "fejlesztéseknek" a költségében benne lenne pár évi szerverpark fenntartás.De ha annyira arról van szó, a szerverparkot is lehet fejleszteni és körforgó árammal ellátni.Ahol van pénz, ott ezt lehet.
Persze az nem hoz állami érdekeltségeket sem.

Spotify a youtube mp3 minőségű zenéjével inkább ne kérjen pénzt, mert az is csak elvett energia hogy állandóan visszatérítés kell kérni. Ennyire értenek hozzá. Nem mellesleg amit én kifizetek a zenére ők abból részesednek és cseppentik tovább feltételezem a jogdíjra.

Az előadók a koncertjegyből kapnak bevételt.Amelyik banda azért alakul hogy ingyen drog és gruppikat kapjon, arról megint nem kell sokat beszélni.
*Ó és tehetősebb társadalmakban van művészeti alap, amiből(sajnos csak igazolt-iskolázott előadóművészek vehetnek igénybe) járulékokat kapsz, hogy ingyen alkothass.
Itthon is volt ilyen, igaz keveset ért, de ezt a keveset is elvették, mert.. na miért?
Azonban ez koncert-előadás függő, hogy ki a megrendelő és gyakori hogy fix nézőszámot a megrendelő(önkormányzat akár) kifizeti neki és megkapja a bérét mindenképp.Te pedig ingyen mehetsz a koncertre.Akár a családdal.
Ez megegyezés kérdése az előadóval.A többi az ego.Amit kitalálhatsz ki kever bele.Igen a pénzügyi menedzser.

-MOst ez demagóg lesz, de még sírni fogunk emiatt is.-
Nem tetszik!A kínai magyar befektetők is leszarják hogy nekem ez nem tetszik.Legalább nő a mutatójuk, de hé! én fogjam be a pofám mert nekem még negyedéves mutatóm sincs.
Megérte az a diploma is.




*szerk: A továbbiakban valameddig nem leszek elérhető.
40.
40.
MikeHock
#36: Ha nem akarsz nekik pénzt adni, akkor a forgalmukat se növeld, ragaszkodj elveidhez, van rengeteg másik videomegosztós oldal még. :)
39.
39.
MikeHock
#37: Engedjük el, ez konkrétan Marxizmus szint, a kommunizmus meg ugye rengeteg országban bejött már, ja várj, nem.

Vagy hogy képzeled el? A youtube pl. fejlessze, bővítse a weboldalát meg a technológiáját, tartsa fel a szerverparkját ingyen, hogy te nézhesd a mom's basementből?

A Spotify fizesse ki a jogdíjakat, tökéletesítse a szoftverét minden platformra, hogy zökkenőmentesen működjön, de neked már legyen ingyen és bérmentve?

Apropó jogdíjak, gondolom akkor az előadók se kérjenek tőled speciálba pénzt, engedjenek be ingyen a koncertekre.

Érted, hogy hova akarok kilyukadni?

Tetszik vagy sem, a cégeknek (a non-profitokon kívül) ez a siker mércéje, hogy az üzleti negyedévről negyedévre, évről-évre tudják-e növelni a profitot vagy nem.
38.
38.
Ooorky
#32: Firefox az utolsó nem chromium alapú mainstream böngésző, amolyan utolsó mentsvár :-)

Egyszer már jött fel vmi hibaüzenet, de ráfrissítve elindult a videó.
Meg nagyrészt már csak megszokásból nézem elalvás előtt, ha ezt is elveszik akkor nem nézek youtube-ot és kész.
37.
37.
nemrobotvagyok
#35: Nem szívesen témázok erről, mert szélmalom.Befolyásosabb az ellenmarketing.


Csábító persze.
De végső soron mit érsz vele.
Miért kezdted a weboldalt, mi volt a célod.
Minek tartod magad és hova helyezed a többieket ?

Jó pénzérzékkel rendelkezem ahhoz, hogy mások károsítása, vagy parazita élősködése nélkül is élni tudjak. De nem könnyű és nem kellemes amikor az egész a harácsolásról szól és a java még azt sem tudja mi a szarra való a pénz. Csak legyen.És a kapitalizmus nem csak egyszerűen szar.A kapitalizmusba fogsz te is belehalni. Röviden azért, mert a kapitalizmus miatt olyan egyedek kerülnek szakterületekre és kiható döntéseket hoznak róla, aminek semmi köze a szakterülethez.Csak ahhoz, amiről beszélünk.
36.
36.
Doomsayer
#33: Szerencsére nem a pénzről van szó. Vannak más dolgok is a Youtube-al, ami miatt nem akarok *nekik* pénzt adni. De nem igazán fér bele ez alá az iphone-os cikk alá :) Tehát én előbb hívnálak meg téged minden hónapban ennyiért egy kávéra, de nekik nem akarok pénzt adni. Amúgy napi kb 20-40 percet nézem mondjuk meló után, meg lefekvés előtt a TV-n összesen. De persze valamikor többet. Pl most egy 30 perces interjút néztem meg, de ha ennyit tespedek a TV előtt, akkor úgy érzem, hogy valami gépet is érdemes már bekapcsolni és játszani.
35.
35.
MikeHock
#34: Köszönjük szépen az ügyeletes "szar a kapitalizmus" posztot.

Gondolom, ha a te weboldalad termelne dollármilliárdokat, te inkább lemondanál róla önként és dalolva, véletlen se monetizálnád amit lehet.
34.
34.
nemrobotvagyok
Az internet és tartalma(növekedő reklámok és monetalizálás) témához hozzászólva, én azt tudom, hogy mikor 2005 körül beléptem, mint anonim felhasználó a netre, akkor semmiért nem kellett fizetni az internetszolgáltatáson felül és ez így volt teljesen normális.Sőt, kicsiktől a nagyokig, ha valakinek azt mondták volna fizess még minden szájba**rt weboldalért(ami kevesebbet nyújt mint azelőtt valaha(AI-t leszámítva)), vasvillát ragadtak volna.És ez is így volt rendjén szerintem is.Az internet szintlépés volt, fejlődés az emberiségnek hogy tudáshoz férjen hozzá.
Leomlasztott olyan a falakat az emberek között, amiről azt sem tudtuk hogy léteznek.és kiderült milyen régóta létezik, mindenhol!
A hivatalon túli új világ, aminek megvolt a veszélye,ha utaltál egy nigeri hercegnek..De ez természetes kiválasztódás.
De leginkább csak azokra volt veszélyes, akik addig az interneten kívül kábították az embereket és lecsökkent a hitelük.Jó okkal.
Az internet ma már csak egy egyre bővülő pláza.
A kb 10 évvel ezelőtti lecserélése előtt egy mindent átfogó 999999 oldalnyi hasznos! találatot adó globális archívum volt.Sok ezer órányi munkaórája volt feltöltőknek benne, akiknek eszükbe nem jutott volna pénzt kérni.Épp elég hála volt az, hogy a munkájukkal segíthetnek.
Ma ezek egy részét úgy nevezhetnénk, hogy etikus hekker.
Ez kb olyan név és csoportmegosztás mint az összeesküvés-elmélet hívők.
Gondolom ugyanazok is találták ki.Mert az akkori techszakik tényleg veszélyesek voltak, mert mindent ingyen adtak mindenkinek. És igen, ha ember vagy, érző teremtmény, neked is jár.-na.

A rinya fejlesztők akik nem tudják pénzelni a kiadásaikat, -amik ugyanezen elv miatt növekednek, a tőlük nagyobb hal igénye miatt,- védik ezt a plázát és valami látszólagos összetartást is próbálnak belebeszélni önigazolásként, hogy kemény munka és hetekig tartó kódolás, stb.Igába vannak csak b***va.Szar volt a suliban és most meg olyat képzelnek magukról amik nem.
Ha tolvaj itt Heldengeist ezért, ezen az elven akkor aki rámondja, egy cinkos tégla.
És aki adatot gyűjt rólad, minden szándékodról, az mi? Kényszerít rá, vagy dögölj meg, esetleg számkivetettként rohadj.
A baj már megtörtént és a világ belebukott már,csak akkora az építmény hogy tovább tart a beomlás, akár még évtizedekig is.
33.
33.
MikeHock
#32: Nem akarok senki tárcájában turkálni, de ha tényleg ennyire zavar ez és ennyit YT-ozol, akkor tényleg ennyire fáj az a havi 5 dollár, azaz egy kávé ára?
32.
32.
Doomsayer
#30: Vannak jó Youtube programok telóra, meg TV-re, de persze a ublock-os firefox az ütős telón. Főleg, hogy a Google lassan az asztali Chrome-ban sem akarja engedni a reklámblokkolókat.... apropó, ma már másodszorra olvastam valahol, hogy tesztüzemben van pár helyen a Youtube újabb feature-je, hogy figyelmeztet, ha reklámblokkolóval akarod nézni, hogy szigorúan tilos és 3 videó után nem megy tovább. És ez a 3 videós irgalom is még csak irgalom, mert azt akarják, hogy nulla legyen. Mindeközben tervezik meghosszabbítani a reklámblokkokat. Milyen egybeesés.

Szóval ezzel nem tudom, hogy mi lesz most. Valami másik videós platform platform kéne, de mi van a tartalommal???
31.
31.
delphijos
#30: Nézd, nekem tényleg tök mindegy ki mit használ. Se jobb se rosszabb nem lesz attól nekem ha több Android telefon fogy , vagy több Iphone. Csak ne az legyen már a "használhatóság" mércéje hogy csak a hw kell, és majd összemókolja, mert csak így használható egy telefon. És ha ez valamilyen hw-nél nem opció, azt ingyen kéne adni, mert az ilyen sz@r.

Amúgy kiváncsi vagyok mikor lesz erre valami szabályozás, mert ugyan az hogy az "x y rom az full biztonságos" is olyan hoax mint ahogy a Linux-ra is mondják, de erre semmi garancia nincs. És a szogáltatóknak is biztonsági kockázat a senki által nem ellenőrzött cuccok felengedése a hálózatra.
30.
30.
Ooorky
#27: Mondjuk ezt a minden fost rárakok a telefonra mentalitást én sem értem.
Elég ha lelopja a híváslistát és megvan a baj...


Alapból uBlock-os Firefox-ot használok mindenhol böngészésre, így adja magát, hogy Youtube-ot is azzal nézek mobilon.
29.
29.
Ooorky
Nagy cucc, 2017-es Huawei-emen is fut a Gamepass...
28.
28.
delphijos
#26: "Egyébként igen, nekem JÁR a reklámmentesség. Gyűjt rólam elég adatot a Google enélkül is, a tartalomgyártók úgyis fogadnak szponzorokat, mert a Google reklámpénze alamizsna. Ha mind áttérnének Odysee-re, ott nézném őket. Aki van ott is, azokat ott követem."

Részemről ezzel el is mondtál mindent.Én lesz@arom, nem erdekel ki mit csinál, csak a kényszeres önigazolást, meg a magyarázkodást hogy miért "jogos" valami ami amúgy nem az, nem bírom. Mint a wareznál. "Igy is gazdagok, nekem meg jogom van játszani"

"Ha mind áttérnének Odysee-re" Hahaha. Oka van annak is hogy miért nem fognak. Az alamizsna, meg a "számtalan" szponzor ellenére se...

"a tartalomgyártók úgyis fogadnak szponzorokat" Sure. Akkor a Google-tól jövőt nyugodtan elveheted tőlük, mert szerinted az úgyis alamizsna. Remek érvelés.

Hagyjuk is a francba. Neked minden jár, ne korlátozzanak, de te mehetsz mindennel szemben.
27.
27.
MikeHock
"A FOSS nem lopás."

De, az. Nyugodtan áltathatod magad, de attól még az.

Mondhattad volna, hogy nem szeretnél fizetni azért, amit ingyen is rá tudsz rakni a telefonodra, akkor senki nem kötött volna beléd, de ez a használhatatlanság és satöbbi érvelések borzasztó gyengék.

NEKEM nincsenek érveim. :D

Én a reklám-mentes youtube-ért fizetek kemény havi 1500 ft-ot (mivel túlnyomórészt TV-n használom, ezért ez nekem no-brainer üzlet), értem akinek ez nem fér bele, de ne adjuk már elő, hogy mekkora szabadságharcosok vagyunk, csak mert lopott dolgokat rakunk a telefonunkra.

Az pedig, hogy tolvaj vagy, az nem személyeskedés, egyszerű ténymegállapítás a leírt dolgaid után.

Az App Store meg nem kicsit biztonságosabb, hanem mérföldekkel.
26.
26.
Heldengeist
#24: Ellenőrzött appokról volt szó. Apple-nél más a helyzet. Az ő App store-juk kicsit biztonságosabb, de az appok minősége nem magasabb, cserébe jaibreakelni kell a Cydiához. A személyeskedést és szalmabáb érvelést te kezdted, helyből letolvajoztál és folytattad a 25-ösben, szóval ez csak az amilyen a mosdó, olyan a törölköző elv. Neked soha nem is voltak érveid.

A FOSS nem lopás.

#23: Ott beírtam, hogy a 17-esre való reakció folytatódik, nem tudom, a beküldött kommentből miért hiányzik.

Egyébként igen, nekem JÁR a reklámmentesség. Gyűjt rólam elég adatot a Google enélkül is, a tartalomgyártók úgyis fogadnak szponzorokat, mert a Google reklámpénze alamizsna. Ha mind áttérnének Odysee-re, ott nézném őket. Aki van ott is, azokat ott követem.

"Annak akinek gyakorlatilag csak a hardver kell, és majd rámókol magának mindent, és akkor mehet minden “szürke” cucc is , valóban nem opció az IPhone."

Igen, ide már eljutottunk csongorral a 11-es kommentnél. Én is azt mondom, hogy az iPhone nekem nem opció. Akkor hol van a gond?

"De azért ne ez a fajta felhasználás legyen már általánosnak beállítva."

Nincs annak beállítva, de ettől még az én személyes igényeim nem kevésbé validak. Plusz attól, hogy LEHETŐSÉG van valamire, még nem kell élni vele, de az, hogy ettől függetlenül a lehetőség adott, az minőségileg jobb, mint ha nem adott.
25.
25.
MikeHock
#23: Mit nem értesz azon, hogy ha megveszel egy HARDVERT, akkor LOPHATSZ rá bármit, hisz az a tied!

Ez így megy PC-nél is és konzoloknál is és mindenhol máshol is!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...