PS2-re is megjelenik a Godzilla: Unleashed

  • Írta: fojesz
  • 2007. szeptember 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Eredetileg csak Wii-re, DS-re és PSP-re készült a Godzilla: Unleashed, ám az Atari a minap bejelentette, hogy PlayStation 2-re is készül majd egy változat.
Eredetileg csak Wii-re, DS-re és PSP-re készült a Godzilla: Unleashed, ám az Atari a minap bejelentette, hogy PlayStation 2-re is készül majd egy változat.

Ugrás a galériához

A nonlineáris történetet és szabad játékmenetet ígérő játékban kedvenc óriásgyíkunkat, Godzillát irányíthatjuk majd, akivel feladatunk az lesz, hogy megmentsük a Földet a különféle - szintén hasonló méretekkel büszkélkedhető - rosszfiúktól. A Godzilla: Unleashed az ősz végén kerül a boltok polcaira.

13.
13.
t.roli
Én konzolos is vok meg pc-s. nyugi, tom h nem csak a graf érdekel. akkor nem lenne ps2 őm és nem játszanék vele nap mint nap. ez a vita h a konzol úgyis elavúl grafban a pcsek mottója. ÉS? játékélmény van nem szép teljesítmény. melyik tábor isteníti a Crysist? én pont leszarom milyen "szép". Konzolon elmegy a csúnya de jó játék, a pc-n meg nem minden estben megy el a csúnya de új játék (ghost recon AW). Á mindegy. szemtől szembe úgyis megtudnám magyarázni, de így minek...
12.
12.
user1
t.roli:

"" pc -sek ". Miért pont azok????"



Azért mert a konzol tulajdonosoktól mást sem hallani mint hogy "tyűű ennek az új játéknak szebb lesz a grafikája mint az előzőnk, és több polygon -ból épülnek fel az objektumok, és a hd felbontást is tudja....." míg a pc -sek a relatíve ronda wow -al vígan elvannak, kedvükre gyilkolják egymást pl egy régi red alert 2 -vel ami már a maga idejében sem volt szép, ám roppant izgalmas. De szívesen játszunk kaland játékokkal például, amiknek soha nem a küllemük volt a legfontosabb tulajdonságuk.... Hát ezért.
11.
11.
t.roli
" pc -sek ". Miért pont azok???? Ilyen hülyeséget rég hallottam... Én a játékélmény miatt használok konzolt. De mondjuk ez akkor is olyan ronda, amivel ha fizetnének se ülnék le játszani. szemetet ne rakjanak elém
10.
10.
user1
gringos:

A WII -nek ehhez semmi köze. Ps2 -re is megjelent számtalan ronda játék. Az nem a gép hibája ha nem tudják tisztességesen leprogramozni godzilla kalandjait. Mellesleg a grafikánál vannak sokkal fontosabb dolgok is, és ezt a pc -sek, és wii -sek tudják. Kár hogy az egyéb gépek tulajdonosai hajlamosak megfeledkezni róla...:)
9.
9.
gringos
Nem is értem, elnézést minden WII fantól, de az a konzol szerintem egy kalap szar. a Ps2 6x job grafikát produkál(lehet kövezni), persze hallottam ilyeneket, hogy a WII és a ps2 grafikai szintja egyenlő. Ps2-re kibaszott szép játékok is kijöttek( Fight Night Round 3), de ez a játék mit keres itt 2007 őszén......
8.
8.
t.roli
"Ritkaszar grafika egyébként"



Az...
7.
7.
gringos
Ritkaszar grafika egyébként.
6.
6.
gringos
BryanOcconer: Jah, humorod az nincsen
5.
5.
t.roli
4.
4.
Crisis
Godzilla VS: transformers ezt a filmet hamarosan kidobják csak megvárták a játékot :)
3.
3.
user1
t.roli: Igazad van tényleg rettentő rondák a képek. Biztos hogy wii -sek? Psp -s -nek vagy ds -esnek tűnnek az alacsony felbontás és "pixelesedés" miatt.
2.
2.
t.roli
a humorérzéked kb egyenlő a nullával. bocs. én sem szeretlek...



Ezek a WII-s képek ritka rondák. Remélem a PLAY STATION 2(!!!!!) -re kicsivel szebb lesz...
1.
1.
BryanOcconer
le vannak szarva azok akiknek ps2-jük van!

nem tudom de valahogy nekem jobban tetszik a ps3 mint az xbox360

és nem szeretem azokat akiknak még csak ps2-jük van mert abból adódik hogy csórók

és ezt csak viccnek szántam! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...