Nem lesz cross-platform multiplayer az UT3-ban

  • Írta: Daks
  • 2007. szeptember 27.
  • Hír
Link másolása
Mark Rein, az Epic vezetője és szószólója egy rajongókkal folytatott chat eventen jelentette, hogy nem lesz cross-platform támogatás az Unreal Tournament 3-ban.
Mark Rein, az Epic vezetője és szószólója egy rajongókkal folytatott chat eventen jelentette, hogy nem lesz cross-platform támogatás az Unreal Tournament 3-ban.

A Shadowrun-ban elsőként sikerült megoldani, hogy a konzolos és a PC-s játékosok az internet segítségével egymás ellen tudjanak játszani. Az Unreal Tournament 3-ban nem lesz ilyen - legalábbis ami a Playstation 3 és PC közti kapcsolatot érinti. Mark Rein az Xbox 360 és PC közti multiplayer lehetőségekről nem beszélt, csak a PS3-at emelte ki, így még lehet reménykedni, hogy előbbit sikerül majd megoldaniuk. Az Epic a cross platform törlést azzal indokolta, hogy rendkívül nehéz úgy optimalizálni a kódot, hogy 100%-os élményt nyújtson az eltérő gépek közti multiplayer kapcsolat alatt.
12.
12.
Utys
Simán kaphatott Mark Rein egy új kocsit, hogy elfelejtse megemlíteni az X360-at. :P



(addig oké, hogy MS mondjuk csinál ilyet, de muszály feleslegesen és agresszívan neki ugrani a boxnak, ezzel ismételt flame csatát indítva?)
11.
11.
Shagy
nem mindegy . az előző generációban bezzeg amikor a ps megvette a WRC jogokat meg a Forma1 jogait ugyan miért nem háborgott a sok ps bu.i.most rájönnek hogy milyen érzés az amit már mások átéltek .
10.
10.
KD
és most ki nem szarja le?
9.
9.
air 2
9.ez is egy nézőpont.Lehet benne valami.A MS-tól minden kitelik
8.
8.
freestylerrr
Birkaszellem a nagy fenéket !

Eddig 4 boxot láttam RROD-vel !

És tuti nem véletlenül vált sok játék készitő XBOX360 mellé! (pl.: Conviction)

valami oltári nagy faszság kifogással !

És ne mond nekem hogy ebben sincs MS kéz !

Sajnos igy akarja fenntartani a BOX-ot az MS !

Lehet kövezni !
7.
7.
FNorberto
6:ember,te honnan a rákból veszed hogy most az MS-nek köze van hozzá.Eddig arról volt szó hogy PS3.ra lesz cross,360-ra nem.Most csa kilótte a sony gépét,mé említette volna meg a 360-ast ha annál nem változott volna semmi?Túl sok az ilyen elvakult ****,aki azt utála/imádja akit mások is.A birkaszellem nem mindig jó.
6.
6.
IQ-HarCos
5.
5.
freestylerrr
Nem a megoldással van agond hanem a MS pénzeszsákja még mindig vastag ugyhogy a doboz PC közt lessz crossplatform !

PS3 PC közt nem !

Éljen a buzi MS ! Télleg szánalmas amit MS-ék csinálnak !

Nemhogy egy rendes boxot adnának ki ehelyett a selejt helyett !
4.
4.
t.roli
Hát ez már... Mi volt anno? H csak a Ps3 és a Pc közt lesz ilyen. Most hirtelen csak úgy ez megváltozik mert nehéz lenne... Microsoftról szó sincs. Véletlen gondolták meg magukat? nem hinném... De ez mág pletyka szint...
3.
3.
Utys
"rendkívül nehéz úgy optimalizálni a kódot, hogy 100%-os élményt nyújtson az eltérő gépek közti multiplayer kapcsolat alatt."



Ebből kiindulva X360 vs PC is kilőve.



De én ezt nem értem. Az engine maga az amit máshogy kell megírni a rendszerekre. A játékmechanizmus ugyanaz, mindenki TCP/IP-n kommunikál. Mi az ami miatt mégsem olyan egyszerű?
1.
1.
KD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...