Assasins Creed - PS3-on vagy X360-on a szebb?

Link másolása
Egy roppant érdekes kis videó érkezett az Assasins Creed-ből. A GT csapata a játék grafikáját muttatja be PlayStation 3, illetve Xbox 360-on játszva.
Egy roppant érdekes kis videó érkezett az Assasins Creed-ből. A GT csapata a játék grafikáját muttatja be PlayStation 3, illetve Xbox 360-on játszva.


Vajon a Microsoft, vagy a Sony újgenerációs gépén a szebb az Assasins Creed? Nézzétek meg a videót és kiderül! Szegény PC-seknek még egy kicsit várniuk kell a játékra, de biztos, hogy az ő platformukjon is ugyan ilyen szép lesz majd az UbiSoft új címe!
81.
81.
bb9192
utóirat: az új jade raymond interjúban jade megemlíti hogy két csapat volt. az egyik a ps3 verziót a másik meg az xbox360-ast fejlesztette. tehát ha mindkét csapatba bevolt osztva a munka akkor nem lehet egyik jobb mint a másik. ha meg igen akkor nem ilyen mértékben.

azért itt a link:

http://www.gametrailers.com/bonusround.php
(angolosok előnyben)
80.
80.
bb9192
ennyit a gametrailers pártatlanságáról. még mindig nincs meg a játék:(( de már folyamatban van:)

t.roli: jó hogy vagy nekünk:D
79.
79.
t.roli
Na emberek figyelem! Én mondtam. Nézzétek okosok



Assassin's Creed: PS3 vs. Xbox 360!

Az én grafikám szebb! mondhatná a NAGY Assassin s Creed összehasonlításból a PS3, illetve Xbox 360 közül a jobbik.

Bad Sector, 2007. november 16., 17:11



De vajon melyik? Az alant látható gametraileres videóban a nagy botrány hatására, melyről Chavalier kolléga írt összehasonlították az Xbox 360-as és PS3-as verziót a nagyon várt játéknál. A PS3 mintha homályosabb lenne, ami kicsi szomorú, hiszen a legelső hírek szerint az Assassin s Creed PS3-ra készült volna egyedül. Nézzétek meg saját szemetekkel, viszont vigyázat, kicsit spoileres a videó, hiszen itt már magából az intróból és a gameplayből láthatunk részleteket!



Én mindenesetre most kezdek el játszani a játékkal, egyelőre nem hagyom magam befolyásoltatni semmilyen kritika által. :)



UPDATE: Időközben kiderült, hogy a gametraileres videóban "véletlenül" kicsit magasra tekerték a fényerőt a PS3-on, ezért tűnhetett úgy, hogy a játék homályosabb az Xbox 360-verzióhoz képest. Pedig a valóságban bizonyos textúrák még élesebbek is PS3-on. Kellemetlen.



Ez a Gamestaron volt.... Itt az eredeti link:

http://www.gamestar.hu/assassins-creed-ps3-vs-xbox-360.html
78.
78.
bb9192
egyébként én is azt támogatom hogy otthon nézzétek meg a játékot. van olyan ps3 játékom ami az összehasonlításban alacsonyabb eredményt ért el, de mégis megvettem. ha összehasonlítod amit a tv-n látsz meg amit a videón akkor rájöhetsz hogy vki elég nagy xbox360 fan ott a videókeverőpultnál. egyébként én már áttérni se tudnék a 360-ra bármilyen jó. előbb volt ps1-em mint pc-m. otthon van még a régi ps2-m. most meg ps3-on nyomom. viszont sose érdekelt hogy jobb e a másik konzolon. és rohadtul ba...a az agyamat hogy akárhol nézem hogy mit írtak a játékról, a hozzászólásokban kapásból ki akarja nyírni egymást a két tábor. legalább itt ne ez legyen. egyébként most a napokba fogom megvenni ezt a játékot:D:D
77.
77.
t.roli
amióta ember- az ember mindig versengik a másikkal, h kinek milye meg kije a jobb. Ez így természetes, ettől vagyunk emberek...
76.
76.
Janeee20
Az a baj gyerekek hogy túlságosan ragaszkodtok sokan a konzolotokhoz, mintha ezek körül forogna a Világ. Pont ezért "ég ki" sok játékos, mert már annyira hardcore-ba nyomják, meg annyira tökéleteset akarnak hogy már a kákán is csomót keresnek és csak az örökös elégedetlenség meg sárdobálás megy. Pont ez öli ki a játékok lényegét, a szórakozást. Mindenki üljön le a saját kis konzolja elé és élvezze azt amivel játszik, ne pedig az érveket keresse hogy "az enyém jobb, mert..." . Amúgyis ha biztos vagy benne hogy a Te masinád jobb, akkor minek kell itt bizonygatnod ezt másoknak is... vagy csak saját magadnak akarod, esteleg megerősítés kell? :P
75.
75.
wargapityu
ihhgen aki ennek alapján ítél az ne haragúdjatok de idióta ez 1 erősen x360 párti jó kis videó de az még teljesen mind1 lenne így valami kamerás felvétellel majd ti meglátjátok melyik a jobb? majd ha a 2 gép egymás mellett 2 egyforma HDTV-n na ott nézzétek és az ilyen hülyeségeknek meg nem bedőlni el se hiszem hogy mennyi ilyen hülye videót felraknak a nép meg eszi ááááá ui.: nem szándékoztam senki lelki világába belegázolni megjegyzésemmel : )
74.
74.
GAMER100%
71:Ennek a játéknak nem nagy szám a grafója.Már nem azért de a BIOSHOCK-ba szebb a víz effekt mint ebbe a játékba.És a textúra is olyan mint a BIOSHOCK-ba.Egyedül ami jó benne az az emberek kidolgozása.Ennyi.Egyébként meg mind a két gépen ugyanaz.Bár a lovaglós jelentnél egy kicsit mintha szaggatna a ps3-as verzió.
73.
73.
Gabi911
Szerintem is az xbox360-as szebb.Azért mert sokkal élénkebbek a szinek és élesebb a kép.aki meg azt mondja hogy ps3-on szebb annak vagy ps3-ma van vagy hazudik.ennyit erröl.
71.
71.
Sohi
Tudjátok mi az érdekes, ha a gametraileren megnézitek bármelyik assasin-os videót mindnek olyan a minősége mint a box-os. érdekes
71.
71.
Sohi
bocs, ps3 előzetest ez kimaradt

70.
70.
vikthor
Mondjuk ez is izlés kérdése, hogy kinek melyik jön be jobban.

COD 4 pc-s garfika, magas textúrákkal kevés poligon szám, ez meg fordítva.

Nekem ez jobban bejönű:)
69.
69.
vikthor
Ez a kép még akkor készült, mikor el sem kezdték az Unchartedet fejleszteni... Néz meg légyszi belőle a kész játékból egy képet...

http://image.com.com/gamespot/images/2007/287/932984_20071015_screen002.jpg


68.
68.
G Logan
szerintem mind a ketön tök ugyan olyan bár bevalom oszintén nekem ps3 jobban tetszik mert élekebb a kép xbox pedig tull nagy a kontraksz és olyan be ütése van mintha egy kaloz felvételes dvd-t néznék (de ezt más xbox360 játéknál is észrevehetett leni).
67.
67.
Sohi
Először is Én nem vagyok se xbox se ps3 párti (mindkettőm van, egy tvre kötve tehát elég jól meg tudom külömböztetni a verziókat), van ami erre van ami a másikra jelenik meg.

Lényeg: annak ellenére, hogy a fenti videó alapján az xbox verzió szebbnel tünt és Ps-re vettem meg (azért veszek meg egy játékot ps-re ha mindkettőre megjelenik, mert az még soha nem vitte el a sony, személyes tapasztalat sajnos a három piros led a boxomon). A saját PS3 verzióm valamiért nekem ugyan olyan kontrasztos, nem ködös, csodaszép. Bár bevallom kicsit furcsa volt, hogy a játék egy 10 perces telepítéssel indult (nembaj PC-n megszoktuk, legalább nem tölt annyit). Bevallom az első 15 perc játék után tegnap kikapcsoltam, mert későn értem haza és mire elkezdőtt a játék beleuntam a bevezetőbe...

Ha valakit érdekel délután megosztom a részletes tapasztalatokat...
65.
65.
wildláma
360 jobb. Élénkebb színek, jobban látszódó kidolgozottság, és persze én xbox párti vok XD
64.
64.
tombar
pc rules. CSAKAZÉRTIS...
63.
63.
Obi1
http://www.ownage.nl/images/content/39075.jpg
Ez szerinted szebb a GoW-nál vagy a CoD4-nél?Menjél szemorvoshoz.
62.
62.
ACDC 4ever
Most kutya vagy medve? Inkább majom. :DDD
61.
61.
t.roli
" Pses meg mintha üveglapon keresztűl néznéd olyan tiszta. Ez a két gép sajátossága"

Mondom, ien üveglap effektet sose láttam még élőben, ez nem sajátosság...
60.
60.
Obi1
A bump mapping annyira már nem nyerő, elég ronda tud real-time-ban lenni néha.
59.
59.
vikthor
De most ezen ne vitázzunk, amúgy sem erről van szó:)

Az Xes kontrasztossabb, a Pses meg mintha üveglapon keresztűl néznéd olyan tiszta. Ez a két gép sajátossága. Kinek melyik jön be jobban...
58.
58.
vikthor
A Geors of Wart simán übereli, a CODról meg ne is beszéljünk, az alacsony textúráival együtt. Ha ráközelítesz a falra, talajra mindegy, olyan mintha odahányt volna valaki, tiszta maszat az egész.

Az Unchartedbe meg 100% bump mapping van...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...