Meglepően jól indított a Hitman-mozi

  • Írta: fojesz
  • 2007. november 26.
  • Cooltúra
Link másolása
Sokan már lemondtak róla, többen tűkön ülve várták - megérkezett a Hitman filmadaptációja! A mozi Amerikában meglepően jól startolt, beszéljenek hát a számok!
Sokan már lemondtak róla, többen tűkön ülve várták - megérkezett a Hitman filmadaptációja! A mozi Amerikában meglepően jól startolt, beszéljenek hát a számok!

A Huszadik Századi Róka adaptációja 21 millió dollárt hozott a studió konyhájára az első hétvégén: kategóriájában, vagyis a játékokat feldolgozó alkotások között egyedül a Resident Evil: Extinction büszkélkedhet nagyobb bevételekkel (23 millió zöldhasú). A Hitmannek egyébként meglehetősen kemény konkurenciája volt a héten: az agyonhájpolt új Disney-film, az Enchanted például 50 millió dolláros bevételt produkált, míg a legújabb karácsonyi őrületért, a This Christmas-ért 27, a Beowulfért pedig 23,3 millió dollárt csengettek ki a kasszáknál az amerikai mozilátogatók.
14.
14.
Edvard
Én meg bambiztam a filmet naon jó a szokásos hitman trükkök és mozdulatok persze benne voltak na meg van egy olyan jelenet amit a "blood money"-ból vettek ki. Ajánlom mindenkinek aki szereti a hitman-t
13.
13.
Terr
mindenképp megnézem...majd kiderül mien...de semmi jó érzésem nincs ezzel a filmel kapcsolatba
12.
12.
G Logan
Nem tudja valaki lesz uj Hitman játék.

11.
11.
McDuff
elsők között voltam és nem csalódtam!naon jó lett,jobb lett mint vártam,mindenképpen megéri megnézni!néhol elrugaszkodtak a játéktól de tűrhető lett.még a tagot is megszoktam a végére és kifejezetten(nem hittem h ilyet mondok)jobban áll neki ez a szerep mintha Jason Stathamnak adták volna.az annyira de Szállítós érzést kelltett volna...jah és nem 1 eccerű film figyelni kell benne!:)
9.
9.
Micro Face
Kíváncsiság hajt engem ezért biztos megnézem a fílmet, ha rossz ha nem.
8.
8.
battlefield2
a Kaptár 3 meg akkor nem jo? remélem hamarosan megszerzem
7.
7.
battlefield2
ja tényleg fent van de amugy a TRANSFORMERS képregény film se lett valami nagy durranás szerintem már az alap sztori valami nagy kocka -is baromság meg a poénok is igen elcseszetek mikor az egyik robot ugy ereszti ko az olajat mind az ember a ....

a szinkrona meg szerintem gyereknek rosz aki megkapta a kicsit elég idegesitő hang de mondjuk a szinész is egy nagy szar

ez az én véleményem ASDSADASD
6.
6.
Szodalit
6: neten már fentvan szinkronosan a Transformers.....
5.
5.
ilm
Pjoco a transformers felíratosan ment a mozikban, és még besem mutatták színkronnal(decemberben jelenik meg dvd-én ) akkor honan tudod hogy rossz lett? A szinkront trendi fikázni igaz legtőbbszőr jogos, de ha még nem is hallotad akkor talán nem kéne.
4.
4.
Shagy
már láttam a Kaptár 3 mat nem nagy durranás.sőt nem is durran XD
3.
3.
battlefield2
szerintem se lesz nagy szám a film lőnek benne meg robantanak benne sokat azt annyi nem lesz valami nagy taratalma

pl:DOOM film az se volt wegy nagy cucc

ilyen filmek szerintem mindig is szarok lesznek

általában csak az akciora hajaznak semmi másra tőrténet nuku jo talán most a KAPTÁR 3 mai jo lehet majd
2.
2.
user1
Én nem várok sokat a filmtől. Legrosszabb esetben halálra röhögöm magam rajta. Az is egyfajta kikapcsolódás lesz, mégha az alkotók nem is ilyen hatást akarnak kiváltani az emberekből....:) A reklám alapján a játékadaptációkhoz mérhető, úm. hagyományosan gyenge filmre lehet számítani.
1.
1.
pjoco
Ezért kell megnézni angolul felirattal! A szinkront a magyarok mindig elcseszik például Transformers! Eredeti hangal ezerszer élvezetesebb mint magyarul!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...