PlayStation Store-t Magyarországnak!

Link másolása
Kedves PS3 felhasználó! Gondolom, hallottál már arról, hogy a világ a PS3 felhasználóinak lehetõsége van a saját országukból elérni a PlayStation Store-t...
Kedves PlayStation3 felhasználó! Gondolom hallottál már arról, hogy a világban a PlayStation3 felhasználóknak lehetõsége van a saját országukból elérni a PlayStation®Store tartalomszolgáltatást.

A Store-ból letölthetõk egyaránt ingyenes (demók, háttérképek) és fizetõs (teljes játékok) tartalmak. A fizetõs tartalmakat saját hazai valutájukkal fizethetik meg. Sajnos nálunk a PlayStation®Store nem elérhetõ. Csak különbözõ "csalások" árán tudunk hozzájutni ehhez a tartalomszolgáltatáshoz. Hogy nekünk is lehetõsegünk legyen Magyarországról Magyarul, forintban elérni a Store-t, ezért keszült ez az oldal . Ha szeretnél részt venni a kampányunkban, akkor kérlek regisztráld magad. Az összegyûlt regisztrációkat a magyarországi Sony Hungária Kft.-nek fogjuk elküldeni! Hogy lássák, szükségünk van a Magyar PlayStation®Store-ra.
5.
5.
shadow16
vargapityu ezzel elárultad magad
3.
3.
wargapityu
miért kell utca házszám-ra megadni hogy hol lakok nem mindegy nekik? elég lenne település oszt csá esetleg ne mondjam meg hogy a nagyszobában a tévészekrényben a 3. fakkban kulcs a lábtörlő alatt pl?
2.
2.
Glek
Úúú mennyi cíííím meg néév! Hajjajj szentem féljetek... megy gyúrka oszt' legyak mindenkit! xD :D :D :D

Egyébként tök jó ötlet! Jó lenne magyar live is... De a warez miatt nem valószínű :/
1.
1.
tOMiiiiK@
Végre egy jó hír! Remélem lesz, csak attól félek hogy mennyire lesz tartalmas! :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...