Ma világszerte megjelent a Call of Duty: Warzone Mobile

Nincs többé halasztás, az Actvision ma minden régióban elérhetővé tette a Call of Duty: Warzone mobilos változatát Androidon és iOS-en. Nagy sikerre van ítélve a játék, hiszen több mint 50 millió előregisztrációt mutathat fel.

Game Developers Choice Awards: ezeket a játékokat díjazták idén

2023 legjobb játékait díjazta a szakma, a Baldur’s Gate 3 lett az év játéka, mellett a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom és a Venba is több díjat gyűjtött.

Újabb életjelet adott magáról a Tales of the Shire

A Gyűrűk Ura világában játszódó cuki hobbitjáték várhatóan idén megjelenik. Egy ideje semmit nem hallottunk a projektről, biztató előjel azonban, hogy egy rövid teaserrel jelentkeztek a fejlesztők.

Konzolokra is bejelentették a Lorettát

A pszichológiai horrorjáték jelenleg csak PC-re elérhető, azonban ez a jövő hónap elején megváltozik. Jelen-, illetve múltgenerációs masinákon is átretteghetjük majd a kalandot.

Javít a Final Fantasy VII Rebirth látványán a legújabb frissítés

Az 1.020-as rendszámú frissítés számos hibajavítás és kényelmi opció mellett új grafikai beállításokat is hoz magával. Ha eddig homályosnak találtátok a Performance módot, akkor van egy nagyon jó hírünk!

HWSW: Hazánkban is indulhat a Google Pixel mobilok forgalmazása

Ha minden igaz, akkor a Google Pixel 8a lehet az első készülék a sorozatból, amit már nem szürke import révén szerezhetnek be majd a magyarok - írja a HWSW.

The Sims-film készül

Az egyik legismertebb játék is nagyképernyős adaptációt kap. Egyelőre keveset tudunk a projektről, van viszont már rendezője, írója, illetve producere is. A folyamatban az EA is részt vesz

Megszólalt az Apex Legends-bajnokságot feltörő hacker

Elmondása szerint csak poénból csinálták, illetve szerették volna, ha a Respawn kijavítja azt a hibát, amit kihasználtak. Ez utóbbi meg is történt, a fejlesztő már jelezte, hogy érkeznek a frissítések.

Teljesen átalakul a Diablo IV az új szezonnal

Az új szezon rengeteg változással indul, új tárgy- és zsákmányrendszer mellett friss dungeon-ök és bossok is érkeznek, emellett pedig egy halom kisebb javítást is kapunk.

Jön mobilra az Epic Games Store

A nagy mobilcégek eddig ahol tudták, ott akadályozták az Epic Games terjeszkedését. A vállalat azonban most bejelentette: még idén érkezik az online áruház mobilverziója, Android és iOS rendszerekre egyaránt.

Végre előkerült a Chrono Odyssey

A koreai NPIXEL Unreal Engine 5-re épülő MMORPG-je felől egy évig nagy volt a csend, ám az idei Game Developers Conference apropóján egy lebilincselő előzetest kaptunk róla. Már nem sok lehet hátra a megjelenésig.

Hivatalosan is bemutatkozott a Marvel 1943: Rise of Hydra

Az alternatív második világháborúba csöppenünk a Skydance New Media akció-kalandjátékában, amiben Amerikai Kapitányt és Fekete Párduct irányíthatjuk a Hydra elleni harcban. A Marvel 1943: Rise of Hydra 2025-ben érkezik.

Újabb nevek csatlakoznak a Dragon Ball: Sparking! Zero-hoz

A Bandai Namco egy friss trailerrel jelentkezett a 3D-s verekedős játék következő részéről, amely néhány új karakterről is lerántja a leplet. Roshi mester és Nappa is a spájzban lesz, de számos ponton fejlődik a Sparking! Zero.

Minden rajongót nyakon ragad az Alien: Romulus első trailere

Bizony, megérkezett a Fede Alvarez rendezésében készülő Alien: Romulus első teaser trailere, amely az ígéretek szerint visszatér a sorozat gyökereihez, azaz a szűk környezetben való macska-egér játékhoz.

Rendszeresebben jöhetnek folytatások az Alan Wake-hez és a Controlhoz

Kihívásokkal teli éven van túl a Remedy Entertainment, de a befektetőknek tartott beszámolójában megígérte, hogy nem kell olyan sokat várni az Alan Wake és a Control folytatására, mint korábban.

Újra kapható lett az Alpha Protocol PC-n, köszönhetően a GOG-nak

Hosszú évek után visszatért az Obsidian Entertainment klasszikus kémkedős szerepjátéka PC-n. A GOG-os verzió teljes kontroller-támogatást, achievementeket, licencelt zenéket és felhőmentéseket is tartalmaz.

Érkezik a Quantum Error folytatása

A TeamKill csapata bejelentette a Quantum State-et, mint a tervezett trilógia középső részét. Továbbra is egy filmszerű, külsőnézetes lövöldözős játékkal lesz dolgunk, amely nagy hangsúlyt fektet a narratívára.

Konzolokon tovább csúszik a dobozos Baldur’s Gate III megjelenése

Noha a PC-s fizikai változat végre a boltokba kerül, "gyártási problémák" miatt a konzolos verziók csak április és május között várhatóak - tudtuk meg a Larian Studiostól. Szerencsére további késésekkel már nem kell számolnunk.

Hamarosan Metal Gear-bejelentések érkeznek

A Konami nemrégiben egy 20 perces helyzetjelentéssel jelentkezett a Metal Gear-sorozattal kapcsolatban, de nagyobb bejelentések is várhatóak a közeljövőben egy ismert szivárogtató szerint. Szóval, a kiadó nem hagyja parlagon a frencsájzt.

Újabb Diablo IV tábortűz beszélgetés vár ránk ma

Szezononként szoktak tartani „tábortűz beszélgetéseket” a fejlesztők, amiket élőközvetítéssel YouTube-on vagy Twitch-en követhetünk. Nemsokára itt van a játék 4. szezonja így nem meglepő, hogy egy újabb beszélgetést nézhetünk meg ma.

A fejlesztők nem értenek egyet a Rockstar döntésével

A cég visszahívta dolgozóit az irodába heti 5 napra, hogy a GTA 6 fejlesztésének utolsó szakaszába növeljék a produktivitást és a biztonságot. Sok fejlesztő nem ért egyet a döntéssel és félnek, hogy ezzel sok kulcsfontosságú embernek csak megnehezítették a dolgát.

Barátságos változtatásokat hoz az Overwatch 2 új szezonja

Vége a Battle Pass-szintek mögé zárt hősök és a megszerezhetetlenné váló skinek korának. Sok újdonsággal és néhány igen barátságos változtatással frissül az Overwatch 2.

Marathon - új rendezőt kapott a Bungie készülő online lövöldéje

A 90-es években megjelent klasszikus lövölde, a Marathon jókora rebootot kap, ismét a Bungie műhelyében. Most a játék rendezőszékébe egy új vezető került, mégpedig Joe Ziegler.

Jótékonysági kezdeményezés zajlik a Skull and Bones-ban

A Ubisoft kalózjátékában jótékonysági kezdeményezés van jelenleg, melynek támogatásával az igazi óceánokat menthetjük meg. Az esemény március 31-ig tart, azonban azok a játékosok is közreműködhetnek, akik csak az ingyenes próbaverziót használják.

Megérkezett a második trailer a Furiosa: A Mad Max Saga-hoz

Mint azt tudjuk, visszatér a Mad Max disztópiája, és ezúttal egy eredettörténetet kapunk George Miller és Nico Lathouris tollából – az utóbbi társírója volt a Mad Max: Fury Roadnak, míg Miller alkotta meg a szériát.

Régebbi hírekért nézd meg az Archívumot!