Friss traileren az Empire of the Ants

Az idén érkező valós idejű stratégiai játékban a világot meghódítani vágyó hangyakolónia irányítása vár majd ránk. A mikrokozmoszbeli csaták grandiózusnak ígérkeznek.

Launch traileren a Rise of the Ronin

Az új előzetes a The Aftermath alcímet viseli, és a két központi karakter szembenállását szemlélteti. A történelmi játék megjelenéséig már csak egy hét van hátra.

Megmutatta új MMO-ját a RuneScape alkotója

Andrew Gower 10 éven át dolgozott a Brighter Shores című új MMORPG-jén, amely bizony több ponton is hasonlít a fejlesztő korábbi klasszikusára, a RuneScape-re. A játék már 2024 harmadik negyedévében ingyenesen játszható lesz PC-n.

Áll a bál a Star Wars: Battlefront Classic Collection rajtja körül

Modern újracsomagolásban tért vissza a 2000-es évek két nagy klasszikusa, a rajongók azonban készek ráborítani az asztalt az Aspyr-ra - teljesen jogosan. Komoly problémák árnyékolják a Battlefront-kollekció rajtját.

Bemutatkozott a MotoGP 24

A száguldó vasparipák rajongói okkal várhatják a májust, ma ugyanis dátummal, előzetessel együtt mutatkozott be a MotoGP 24. A karriermód és az online versenyzés is nagy figyelmet kap az idei címben.

Frissítve: A Saber Interactive minden Embracerre utaló nyomot eltűntetett a honlapjáról

A Saber Interactive tisztogatásba kezdett, hiszen már semmilyen hivatkozást nem találunk a fejlesztő webhelyén az Embracer Groupra vonatkozóan. Ez arra utal, hogy a stúdiót tényleg eladták és végleg elszakad a svéd médiacégtől.

Újra sínen van a Star Wars: Rogue Squadron-film

Habár a Disney korábban jegelte a projektet, most egyenesen a film rendezője, Patty Jenkins erősítette meg, hogy mégis folytatódnak a munkálatok a vadászpilótákra koncentráló Star Wars-filmen.

Ereban: Shadow Legacy - maradj az árnyékban, és nem lesz baj!

Ayana, az Ereban faj egyik utolsó leszármazottjaként bosszút esküszik a Helios megavállalat ellen. Kivételes mozgékonyságával és az árnyékokban való lopakodással nem is olyan veszett ügy, amit a hősnőnk a fejébe vett.

Több mint 4 órán át mozog a Delta Force: Hawk Ops

Bizony, nem elírás: minden igényt kielégítő gameplay-bemutató érkezett az új Delta Force-ról egy kínai médiaesemény jóvoltából. A Tencent tényleg egy átfogó militarista lövöldét tesz le az asztalra, ami a régi rajongókon kívül sokaknak tetszeni fog.

Ma indul a The Finals második szezonja

Az Embark Studios bejelentette, hogy a Season 2 mától veszi kezdetét minden platformon, amely vadiúj térképpel, kütyükkel és játékmódokkal várja a jelentkezőket. Még a gravitációt is manipulálhatjuk a meccsek során.

Májusban lép ki a korai hozzáférésből a V Rising

Két évvel az Early Access-premier után májusban végre megérkezik a V Rising 1.0-ás változata, és valamikor később a korábban beígért PlayStation 5-ös verzióra is rátehetjük a mancsunkat. A beharangozó trailert is érdemes megnézni.

Ötmillió játékosa van a Sea of Starsnak, hamarosan jön a kooperatív mód

A Sabotage Studio klasszikus elemekből építkező körökre osztott RPG-je hatalmas siker. A tavaly augusztusi premier óta már ötmillió játékost szólított meg, és a fejlesztő nem áll meg az új funkciók csepegtetésével.

Ezek érkeznek márciusban a PlayStation Plus játékkatalógusába

Ahogy az lenni szokott, minden hónapban érkeznek új jövevények a folyamatosan változó játékkatalógusba. Ezúttal 2 szuperhősös címet is letölthetünk majd, de Nemesis jelenlététől is retteghetünk, ha úgy tartja kedvünk.

Sztori DLC-vel és sok más újdonsággal bővül a Prince of Persia: The Lost Crown

Az év elején egy kiváló metroidvaniaként éledt újra a Prince of Persia, a Ubisoft pedig az év későbbi hónapjaiban sem hagyja magára a játékot. Komoly tartalmi bővítéseket ígér a 2024-es roadmap.

Bejelentették mikor lesz megtartva az idei Summer Game Fest

Már tudjuk, hogy mikor nézhetjük majd Geoff Keighley nyári műsorát. A 2 órás előadás műsorrendje még nem ismert, azonban bejelentésekre és exkluzív játékmenet-felvételekre biztos, hogy számíthatunk.

Továbbfejleszthetik a Final Fantsy VII Rebirth kártyajátékát

Akkora sikere van a Queen’s Blood nevű kártyajátéknak, hogy a Rebirth rendezője azt sem veti el, hogy továbbfejlesztik azt kiegészítőkkel.

Visszatérhet a zászlófoglalás a Call of Duty: Modern Warfare 3-ba

Legalábbis egy pletyka erre utal. Az Activision még nem reagált rá, azonban azt elmondták, hogy a Call of Duty: Mobile nem fog eltűnni akkor sem, mikor megjelenik a Warzone mobilos változata.

Ingyenes a Deceit 2 és konzolokra is megérkezik nemsoká

Az online szociális következtetésekre épülő horrorjáték ingyenes lett PC-n és bejelentették, hogy még idén, sőt áprilisban elhozzák PlayStation 5-re és Xbox Series-konzolokra is.

Címet és megjelenési dátumot kapott a Venom harmadik felvonása

Kelly Marcel rendezői debütálása a The Last Dance alcímet fogja viselni és még idén megérkezik mozikba, korábban, mint azt eddig gondoltuk – derül ki a Sony Pictures közleményéből.

Nyakunkon a Battlefield 2042 hetedik szezonja

Március 19-én veszi kezdetét a Battlefield 2042 legújabb szezonja, amely új térképeket, játékmódokat és fegyvereket kínál a kitartó rajongóknak. Ráadásul a jövő hétvégén minden érdeklődő ingyen kipróbálhatja a shootert és az újdonságokat.

Május végén költözik konzolokra a System Shock remake-je

Majdnem egy teljes évvel a PC-s verzió megjelenése után érkezik konzolokra a kultikus System Shock teljesen újraírt változata. A Nightdive nem kapkodta el a portolást, cserébe "zökkenőmentes" élményt kapunk.

Egy teljes évet csúszik a The Batman 2

Sajnos várnunk kell még egy darabig arra, hogy Robert Pattinson Batmanjét újra a vásznon láthassuk, a Warner Bros. ugyanis csúsztatja a 2022-es film folytatását, nem is kevéssel.

Cyberpunk környezetben nyomozunk egy gyilkos után a Nobody Wants to Die-ban

Egy narratívára kihegyezett belső nézetű cyberpunk kalandjáték készül a Critical Hit Games műhelyében Nobody Wants to Die címmel. A noir jegyekkel felvérezett anyag még idén befut, és ráadásul bitang jól néz ki.

23 percig mozog a Gray Zone Warfare

A Madfinger csapata végre hosszabban is bemutatta a közelgő militarista szimulátorának nyers játékmenetét. Négy, erősen felfegyverzett katonát irányítunk társainkkal, akik sebészi pontossággal szedik le az ellenséges harcosokat.

Nyáron gördül be az F1 Manager 2024

A Frontier Developments jóvoltából idén is ránk vár egy F1-csapat menedzselése, hiszen nyáron érkezik szinte minden létező platformra az F1 Manager 2024. Az idei szabályrendszert is átveszi a játék.