E3 2019: Wolfenstein - vérgőzös nácivadászat

A MachineGames ezúttal sem hazudtolja meg magát, így a Wolfenstein: Youngblood hiába lesz csak egy mellékszál, valójában pontosan ugyanazt a brutalitást kínálja majd, mint a főbb részek.

E3 2019: Megvan, mikor jelenik meg a DOOM Eternal

A Bethesda konferenciáján hivatalos megjelenési dátumot kapott a DOOM Eternal, ami a sűrű karácsonyi szezonban, novemberben mutatkozik majd be. A hajtás után két előzetest is találtok, az egyik egy új multiplayer módról rántja le a leplet.

E3 2019: Márciusban jön a Final Fantasy VII Remake

A Square Enix az E3-as konferenciája helyett a Final Fantasy VII: A Symphonic Reunion koncerten jelentette be, hogy a négy éve készülő Final Fantasy VII Remake jövő márciusban rajtol majd el.

E3 2019: Itt nézd vissza a Bethesda konferenciáját!

Az E3-as konferenciasorozatot a Bethesda folytatja, igaz, nekünk kissé kellemetlen időpontban kezdi meg a műsorát a cég. Akárhogy is, itt hagyjuk a livestreamet azoknak, akik kibírják ébren!

E3 2019: Októbertől próbálgatható a Project xCloud

Meglepően keveset hallottunk a Microsoft felhőalapú játékszolgáltatásáról, a Project xCloudról. Habár az E3-on résztvevők már a héten kipróbálhatják azt, a nagyközönség csak valamikor októberben csaphat le a korai verzióra.

E3 2019: Sztori DLC-t kapott a State of Decay 2

Két új történetszálat kapott a State of Decay 2 a Heartland nevezetű kiegészítővel. A már most elérhető csomag Trumbull Valley kisvárosába vezet minket, ahol újféle, agresszív élőholtak járják az utcákat.

E3 2019: Nem kapunk új Forzát idén

Habár a Forza-sorozat tiszteletét tette a Microsoft E3-as konferenciáján, vadonatúj epizódot nem kapunk idén: úgy tűnik, a Turn 10-nek több időre van szüksége ahhoz, hogy tökéletesre csiszolja a Forza Motorsport 8-at.

E3 2019: Nyugatra költözik a koreai Counter-Strike

A Microsoft jóvoltából nyugatra költözik Korea első számú, Counter-Strike-szerű online shootere, a Crossfire. A Crossfire X valamikor jövőre jelenik meg PC-re és Xbox One-ra.

E3 2019: Fény derült a Dragon Ball: Project Z címére

Már hónapok óta tudjuk, hogy egy Dragon Ball akció-szerepjáték készül a Bandai Namcónál, a japán kiadó azonban még mindig csak lassacskán csepegteti az infókat a fejlesztésről.

E3 2019: Jövő év végén érkezik az új Xbox

2020 karácsonyán már sokaknál ott heverhet a Microsoft következő generációs konzolja, amelyet jelenleg csak Project Scarlett néven emlegetnek. Fény derült arra is, hogy milyen erősségű hardverre számíthatunk.

E3 2019: Bemutatkozott az új LEGO Star Wars

Beigazolódtak a korábbi pletykák, valóban készül az új LEGO Star Wars. Ahogy azt a címe is sejteti, a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga az összes számozott Star Wars-epizódot feldolgozza majd.

E3 2019: Blair Witch-játék a Layers of Fear-csapattól

Ha valami, az biztosan meglepett bennünket a Microsoft E3-as konferenciáján, hogy játék készül a Blair Witch alapján. A fejlesztést ráadásul a Layers of Fear-sorozatot is jegyző Bloober Team végzi.

E3 2019: Ismét mozgásban a Gears Pop!

A Funko és a Gears of War találkozásából született meg a tavalyi E3-on bemutatott mobilos Gears Pop!, ami az idei konferencián is kapott egy vadonatúj, a játékmenetet jobban bemutató előzetest.

E3 2019: Bemutatkozott az Elden Ring

Igaznak bizonyultak a szivárgások, George R. R. Martin és Hidetaka Miyazaki valóban egy közös történettel rukkoltak elő. A Souls-széria áthallásait pedig kilométerekről is kiszimatolnánk.

E3 2019: Jövő karácsonykor érkezik a Halo Infinite

A Microsoft idei E3-as konferenciájának utolsó szereplőjeként kapott friss előzetest a Halo Infinite, ami jövő karácsonykor jelenik meg, méghozzá az új Xbox-konzol, a Project Scarlett nyitócímeként.

E3 2019: Tavasszal fut be a Dying Light 2

Friss előzetest kapott a Dying Light folytatása, ami a Microsoft konferenciáján tett bejelentés szerint jövő tavasszal jelenik majd meg. A játék meghagyja az első rész alapjait, de némi szerepjátékos körítést is kapunk ezúttal.

E3 2019: Ütős trailert kapott a Borderlands 3

Lilith nem teketóriázik: az újdonsült Vault Hunterek élén frontális támadást indít a Children of the Vault eszement fanatikusai ellen. A harmadik rész történetét egy eszement előzetes és egy ingyenes DLC vezeti fel.

E3 2019: Visszatér a Microsoft Flight Simulator

Az idei Microsoft-konferencia egyik legnagyobb meglepetése, hogy bemutatkozott az új Flight Simulator, amiben a különböző szárnyasok széles választékában válogathatunk majd.

E3 2019: Új kiadást kap az Elite Wireless Controller

Továbbfejlesztett kiadással jelentkezik az Xbox Elite Wireless Controller. Végre kapunk aksit, illetve megújul a markolat anyaga, és még precízebbek lesznek a karok, a bumperek és a különböző felcsatolható kiegészítők.

E3 2019: Szeptemberben jön a Gears 5

A Gears 5 is helyet kapott a Microsoft színpadán. Egy rövid kedvcsináló után beleleshettünk a játék legújabb, háromfős kooperatív túlélőmódjába is, melyet Escape névre kereszteltek.

E3 2019: A Double Fine-t is megvette a Microsoft

Amellett, hogy megkaptuk a Psychonauts 2 újabb hangulatos előzetesét, a Microsoft bejelentette, hogy nem hagyták abba a stúdiófelvásárlást, és bekebelezték a Double Fine csapatát is.

E3 2019: Előzetest kapott a Wasteland 3 is

Dúl a háború Colorado fagyos kisvárosaiban. Ropogósan friss előzetessel jelentkezett a Wasteland 3 is, amely a körökre osztott stratégiai címek sajátosságait ötvözi a klasszikus szerepjátékos elemekkel.

E3 2019: Érkezik a felújított Age of Empires II

Még idén megjelenik az Age of Empires huszadik születésnapját ünneplő második részének felújított kiadása. 4K-támogatást, újrahangszerelt zenéket és egy teljesen új kampányt is kapunk.

E3 2019: Jövő tavasszal jön a Minecraft Dungeons

Friss előzetest kapott a Minecraft Diablóra hajazó vadhajtása, a Minecraft Dungeons, amiben akár csapatba verődve is kipucolhatjuk az építőkockás dungeonöket. A játék jövő tavasszal jelenik meg.

E3 2019: Ismét visszatért a Battletoads

A tavalyi beharangozó után várható volt, hogy ismét megmutatja magát a Battletoads. Az 1991-es beat 'em up-klasszikus újragondolása sok új játékelemmel, köztük háromfős helyi kooperatív móddal érkezik.