E3 2019: Itt nézd vissza a VR Showcase-t!

Hamarosan kezdetét veszi az UploadVR E3 Showcase élő közvetítése az E3 2019 keretein belül, mely során több izgalmas VR-gameplayre és vadonatúj bejelentésre is számíthatunk.

E3 2019: Várnunk kell az új Cyberpunk 2077-demóra

A CD Projekt RED egy szöveges üzenetben erősítette meg, hogy az E3-ra kivitt vadonatúj demót csak augusztusban mutatják meg szélesebb közönség számára. Jó eséllyel a Gamescomon és a PAX-on.

E3 2019: Vadonatúj előzetesen a Scavengers

Végre játékmenet-pillanatokkal tarkított előzetessel jelentkezett a Halo egykori alkotója, Josh Holmes és a Midwinter Entertainment fejlesztésében készülő Scavengers.

E3 2019: Nyúlfarknyi Dying Light 2-bemutató

Geoff Keighley kihelyezett E3-as műsorának vendége volt Tymon Smektala, a Techland vezető dizájnere, aki röviden ismertette a folytatás fontosabb tudnivalóit. Eközben a háttérben felbukkant az E3-ra kivitt demó néhány pillanata is.

E3 2019: Így fest a Destroy All Humans!-remake

A hét közepén bejelentett Destroy All Humans! első előzetesét nagyon eltalálta a THQ Nordic és a Black Forest Games. Úgy néz ki, a játék felújításával sem nyúlnak mellé, mert elég pofásan fest a korai változat.

E3 2019: Friss traileren a Persona 5 Royal

Az Atlus közzétette a Persona 5 Royal legfrissebb előzetesét. A bő háromperces videó különlegessége, hogy ez az első angol nyelvű trailer, amit eddig láthattunk a játékkal kapcsolatosan.

E3 2019: A Nintendo nem tűri a szivárogtatást

Nemrégiben indult csak el az E3, de már így is rengeteg szivárgás és pletyka bizonyult igaznak. A Nintendo ügyvédjei rászálltak az ügyre, s el is kapták az egyik legnagyobb szivárogtató grabancát.

E3 2019: Friss infók az Elden Ringről

Tegnap bemutatkozott a korábban már pletykált új From Software-játék, az Elden Ring, aminek a fejlesztésében a Trónok harca megalkotója, George R. R. Martin is komoly szerepet vállal. Most befutottak az első érdemi részletek a játékról.

E3 2019: Cyberpunk 2077 - tartalmas lesz a gyűjtői

Tegnap végre kiderült, mikor jelenik meg a CD Projekt RED következő nagy dobása, a Cyberpunk 2077. Most pedig bemutatkozott a játék gyűjtőknek szánt kiadása is, ami elképesztő tartalommal bír majd.

E3 2019: Videón a békés Sky: Children of the Light

Ha kedvelitek a Journeyhez hasonló, békés atmoszférájú játékokat, akkor az azt szállító thatgamecompany legújabb fejlesztése is a kedvetekre lesz. Júliusban már kipróbálható lesz a Sky: Children of the Light.

E3 2019: Öt percig darál Doom Slayer

A kora reggeli előzetesek után befutott a DOOM Eternal Bethesda-konferencián levetített közel ötperces játékmenet bemutatója is. A hajtás után a játék gyűjtői kiadásának árcetlijéről és pontos tartalmáról is megemlékezünk.

E3 2019: Gears 5 - mozgásban az Escape mód

A tegnapi Microsoft-konferencián kiderült, mikor debütál a Gears of War-sorozat ötödik felvonása, a Gears 5, ami a már szokásos kampány és multi mellett egy új játékmóddal is erősít. Most ezt nézhetitek meg akció közben.

E3 2019: Tíz perc a Borderlands 3 társaságában

A tegnapi eszelős előzetes után egy tízperces játékmenet-bemutatóval is előrukkolt a Borderlands harmadik felvonása. Ha pedig végeztél a kedvcsinálóval, jöhet a limitált ideig ingyenes új Borderlands 2-kiegészítő.

E3 2019: A Devolver ismét hozta a formáját

Ahogyan azt az előzetes hírekből már tudni lehetett, a Devolver megint egy kellően elvetemült konferenciaparódiával jelentkezett, de persze azért az átvezetőkben szakítottak némi időt öt rövid trailerre is.

E3 2019: Kiegészül a Rage 2 is

A májusban megjelent Rage 2 sem maradhatott le a Bethesda napirendjéről. Érkezik a Rise of the Ghosts expanzió, amely egy új frakcióval, alternatív játékmódokkal, új cheatekkel és egy vezethető mechkel bővíti a játékot.

E3 2019: Műfaji kavalkád lesz a Spiritfarer

A Microsoft konferenciáján debütált a Jotun és a Sundered fejlesztőcsapatának, a Thunder Lotus Gamesnek a legújabb játéka. A Spiritfarer egy lány és cicája úszó városon zajló kalandját meséli el.

E3 2019: Elsweyr lángokban áll

A Bethesda konferenciáján természetesen nem maradhatott el a The Elder Scrolls Online és a Legends sem. Mindkét cím Elsweyr távoli vidékére, a khajiit nép szülőhazájába vezet minket.

E3 2019: 12 Minutes - az Annapurna új játéka

A Microsoft tegnapi konferenciáján mutatkozott be a What Remains of Edith Finchet és az Ashent is jegyző Annapurna Interactive legújabb játéka, a 12 Minutes, ami egy ígéretes interaktív thriller lesz.

E3 2019: Érdekes RPG-t villantott a Microsoft

Amikor a "pen and paper RPG" kifejezést halljuk, akkor elsőre biztosan nem ez jut eszünkbe! Az RPG Time: The Legend of Wright a klasszikus szerepjátékok elemeit ötvözi egy fiatal kisfiú fantáziavilágával.

E3 2019: Nyugatra jön a Phantasy Star Online 2

Japán egyik legnépszerűbb online játéka, a Phantasy Star Online 2 jövőre nyugaton is tiszteletét teheti, mégpedig Xbox One-on. Az MMO ráadásul mindenki számára teljesen ingyenes lesz.

E3 2019: Orion - a Bethesda streaming megoldása

A Bethesda is felül a streamingőrület vonatára, igaz, ők nem a Microsoft vagy a Google mintáját követik, sokkal inkább szeretnék kiegészíteni azt. Az Orion ugyanis arra lesz jó, hogy a fejlesztők a streamingre optimalizálhassák játékaikat.

E3 2019: Visszatér a Commander Keen

Hosszabb szünet után visszatér az id Software játéka, a Commander Keen, de sajnos nem olyan formában, mint ahogy várták azt a rajongók. Az új epizód egy mobiljáték lesz, amit a The Elder Scrolls Online-t készítő csapat követ el.

E3 2019: Fallout 76 - jön a battle royale-mód

A Bethesda a hűvös fogadtatás ellenére sem engedi el a Fallout 76-ot. Épp ellenkezőleg: a nagy Wastelanders expanzió mellett saját battle royale-játékmódot is kapunk. Utóbbi a Nuclear Winter nevet kapta.

E3 2019: Deathloop - végtelen harc az időcsapdában

Bemutatkozott a Dishonored és az új Prey fejlesztőcsapatának, az Arkane Studiosnak a legújabb játéka, a Deathloop, amiben két rivális bérgyilkos vív végtelennek tűnő csatát egymással.

E3 2019: Bemutatkozott Shinji Mikami új játéka

A korábbi találgatásokkal szemben nem a The Evil Within kap folytatást, Shinji Mikami csapata, a Tango Gameworks ugyanis egy teljesen új játékon dolgozik. A Ghostwire: Tokyo ráadásul nem egy horrorjáték lesz.