Kártyajáték is lesz a Star Wars Outlaws-ban

Nem túl meglepő, hogy a készülő Star Wars-játékban majd kártyázással is elüthetjük az időnket, pontosabban Sabacc-kal, egy póker-blackjack hibriddel. Ez lesz az első alkalom, hogy a kártyajáték videojátékban köszön vissza.

Fenntarthatósági hét érkezik a Pokémon Go-ba

A fenntarthatóságra szeretné felhívni a figyelmet, egyben azt ünnepelni a most bejelentett Pokémon Go-esemény, mely során nagyobb eséllyel kelthetünk ki ragyogó, vagyis ’Shiny’ Pokémonokat.

Reagált a Ubisoft a Star Wars Outlaws szezonbérletére

A napokban kiderült, hogy a Ubisoft készülő Star Wars-játékának Gold, illetve Ultimate kiadása fog csak tartalmazni egy exkluzív küldetést, amit magától Jabbától, a Huttól kapunk majd. Ez a játékosoknak nem tetszik, szóval a cég kiadott egy közleményt.

A digitális játszótér: A videojátékok és az online póker közötti szinergia vizsgálata (x)

A digitális szórakoztatás területén a videojátékok és az online póker gyorsan fejlődik, gyakran átfedik és befolyásolják egymást. E két szintér gyakran lenyűgöző szinergiát hoz létre.

A Hasbro már a Baldur’s Gate jövőjéről tárgyal

Miután a Larian bejelentette, hogy elhagyja a Baldur’s Gate-játékokat, és egy másik IP-val kezdenek el foglalkozni, jogos volt a kérdés, hogy akkor mi lesz a D&D világával. A Hasbro már tárgyal ez ügyben.

Kézi PlayStation 1-et készített egy modder

Nem egy szoftveres emulátorról vagy egy visszafejtett hardverről van szó, hanem egy eredeti PlayStation 1-et alakítottak át kézikonzollá. Az eredmény pofás, még ha nem is tökéletes.

Másolhatják a Palworldöt

Legalábbis a Pocketpair CEO-ja szerint a Tencent már több koppintást is készítettet az év elejei sikerjátékról, amelyek vélhetően hamarosan elárasztják majd a piacot.

Jövő héten livestreamet tart a Metaphor: ReFantazio

Az ATLUS egy élő közvetítésben mutatja majd be, hogy hogyan is áll a játék fejlesztése, és remélhetőleg az új RPG-ből is láthatunk majd valamit, esetleg egy pontosabb megjelenési dátumot is kaphatunk.

A NieR: Automata rendezőjének tetszik a Stellar Blade

Yoko Taro odáig ment, hogy a ShiftUp játékát jobbnak tartja a sajátjánál, bár az indoklás azért nem sikerült olyan acélosra. A két játék összehasonlítgatása már a bejelentés óta fennáll, bár a Stellar Blade demója részben eloszlatta ennek minden alapját.

Holnap Indie World műsort tart a Nintendo

A japán kiadó és konzolgyártó ezúttal is saját eseményt tart, amit szokásához híven a tényleges műsor előtti napon jelent csak be. Ezúttal a független játékoké lesz a főszerep.

Ezek a címek jönnek áprilisban a Game Passbe

Ráadásul nemcsak a sima Xbox Game Pass kínálata bővül, hanem az Xbox Game Pass Core is kap további három játékot. Megvan a hónap végén távozó játékok kurta listája is.

Hamarosan bejelenthetik az új Mafia-játékot

Egyre több jel utal arra, hogy a Take-Two már javában készül arra, hogy leleplezze a készülő, negyedik Mafia-játékot. Egészen biztosnak tűnik, hogy legkésőbb a nyári szezonban megkapjuk az első bemutatót.

26 cím távozik májusban a PlayStation Plus katalógusból

A lista igen nagy részét ráadásul a Square Enix JRPG-sorozata, a Final Fantasy régebbi részei teszik ki, de számos kisebb, igen népszerű alkotástól is búcsút kell vennünk.

Launch traileren a No Rest for the Wicked

Igaz, csak a korai verzió rajtol el ezen a héten, a Moon Studios azonban így is összedobott egy irtó hangulatos launch trailert a játékhoz. A sötét hangulatú aRPG nagykanállal merít a Souls-játékokból is.

AAA Invincible-játékra gyűjt a Sykbound

Robert Kirkman cége meglepő módon befektetőket keres egy Invicible-játékhoz, még meglepőbb, hogy a terveik szerint egy igazi, bombasztikus AAA-játékot készítenének.

HWSW: Reklámokat tesztel a Microsoft a Windows 11 start menüjében

Újabb helyen bombáznák a fejlesztők promóciókkal a Windows 11 felhasználóit, de egyelőre még nem biztos, hogy a stabil kiadásokba is bekerülnek a Start menübe szánt új ajánlások - írja a HWSW.

Újabb traileren a Sand Land

Ezúttal egy ikonikus dallammal megtámogatott, az akcióra összpontosító kedvcsinálót kaptunk. Ha ez nem hozza meg az ember kedvét, hogy belevesse magát Akira Toriyama sivatagos kalandjába, akkor semmi sem fogja.

A héten tarthat szervertesztet az XDefiant

Az eredetileg 12 órás tesztet valószínűleg kitolják az egész hétvégére. A Ubisoft már tartott egy ilyen próbát korábban, egyelőre nem erősítették meg a mostani teszt tényét.

Már jelentkezhetünk az új World of Warcraft kiegészítő bétatesztjére

A három kiegészítőből álló Worldsoul Saga első darabjának kipróbálásához jelentkezni kell, a részvétel pedig nem garantált. A kiegészítő érkezésének dátuma is kiderült.

Keanu Reeves is csatlakozhat a Sonic 3 stábjához

Bár hivatalosan nem jelentették még be a dolgot, ráadásul a pletykák szerint a színész nem mást fog szinkronizálni, mint a tökéletes létformát, Shadowt. A film szereposztásra egyre erősebb így.

Elérhető a Frostpunk 2 bétája

Két megkötéssel is operál a fejlesztés alatt álló játék ezen verziója, cserébe kaptunk egy új előzetest, illetve a PC-s megjelenés vélhetőleg fix dátumát is közölték a készítők.

Rajongók hozták vissza hat év után a LawBreakerst

Cliff Bleszinski kompetitív aréna shootere egy rajongók által készített launchernek hála újra játszható lett. Hat év után támadt fel hamvaiból a LawBreakers, ráadásul a kezdeményezés mellé állt CliffyB is.

Idén új Fight Night-játékot jelenthet be az EA Sports

Közel másfél évtizedes pihenő után folytatódhat az EA Sports bokszjáték-sorozata - legalábbis egy friss szivárgás alapján nagyon így tűnik. Már ismert sportolók sem csinálnak titkot belőle - hamarosan itt a bejelentés?

Star Wars Outlaws - csak a szezonbérlet tulajdonosainak jár a Jabba-küldetés

Ha szeretnéd végigjátszani a Jabba the Hutt-küldetést, akkor mindenképp a 110 dolláros prémium-kiadást kell megvásárolnod a Star Wars Outlawsból, ami bizonyára jó pár rajongó nemtetszését fogja kiváltani.

Júliusban jön Switchre a One Piece: Odyssey Deluxe Edition

Miután tavaly januárban már futott egy kört a One Piece: Odyssey a többi platformon, hamarosan egy minden földi jóval teletömött kiadást vehetnek birtokba a Switch-tulajok. Lássuk, mivel lesz több a Deluxe Edition!