Alaposan megszépül a Final Fantasy XIV

A Dawntrail expanzió jókora grafikai vérfrissítést is hoz a több mint tíz éve piacon lévő MMORPG-be. Videón láthatjuk, hogyan szépül meg a játék, hamarosan pedig egy benchmark-eszközt is kapunk.

Isonzo - mássz a győzelemért!

Mi a nehezebb a hegymászásnál? Például az, ha a csúcsról egy századnyi lövész tüzel rád. Isonzó olasz alpinistái ezzel néztek szembe az első világháborúban, és ezt mutatja most be az Ascent update is.

Véget ért a Minecraft-film forgatása

Jason Momoa, Jack Black és a stáb többi tagja egy közös fotóval ünnepelték meg, hogy sikeresen befejeződött az élőszereplős Minecraft-mozifilm forgatása. Már csak az utómunkálatok vannak hátra.

Emelkedik a GTA+ előfizetés ára

A Rockstar az elmúlt időszakban elkezdte bővíteni a PlayStation 5 és Xbox Series X/S platformokon elérhető GTA+ szolgáltatást, most pedig úgy érezték, hogy itt az ideje az áremelésnek is.

Íme, az idei BAFTA Game Awards nyertesei

A Brit Film-, és Televíziós Akadémia a videójátékok világában is díjazott. Az idei, vagyis 20. gálaest tegnap került megrendezésre, és nem túl meglepő módon a Baldur’s Gate III aratta a legnagyobb sikert, összesen 5 kategóriában.

Újbóli elbocsájtások az Electronic Arts-nál

Lapértesülésekből kiderült, hogy az EA döntése miatt több idénymunkásnak is más lehetőség után kell néznie. Az Apex Legends angliai minőségellenőrző divízióját érte a döntés.

Nemsokára bejelentik a Warhorse stúdió legújabb játékát

Bejelentették, hogy mikor jelentik be a stúdió legújabb játékát. Ez már kezd megszokott lenni az iparban. A Warhorse csapata legutóbb 6 éve adta ki a remek Kingdom Come Deliverance-t.

Előrendelői traileren a Pac-Man Mega Tunnel Battle: Chomp Champs

Edd meg a konkurenciát a legújabb Pac-Man Mega Tunnel Battle trailerrel, melyben ugyan rövid ideig, de újra megmutatják, hogy milyen is lesz a Pac-Man battle royale és milyen képességeket használhatunk majd, hogy biztos mi arassunk győzelmet.

Új trailer érkezett a Visions of Manához

Nemsokára visszatérünk a Mana Fájához és erre az eseményre bizony fel kell készülnünk. Most a Square Enix legújabb videója lesz ebben segítségünkre, melyben a játéksorozat történetét mutatják be egy játékos életén keresztül.

Folytatást kap a Beyond the Ice Palace

Ha nem emlékeztek a játékra, az azért is lehet, mert egy 1988-as Commodore 64-es címről van szó. Az első részhez képest modern hatású pixel art folytatás valamikor az idén érkezik.

Április 25-én jön a Fallout 4 "next-gen" frissítése

A valójában jelen generációs ráncfelvarrás ingyenes lesz a játék előző generációs verziója mellé, és a konzolok teljesítményének kiaknázásán túl jó pár hibajavítást is hoz majd.

A Command & Conquer uralta márciusban az európai eladásokat

Igaz, főleg a lista második felét, de az EA lépése, amivel elérhetővé tette a sorozat 17 részét Steamen, úgy látszik, hogy nagyon is megtette a hatását az eladásokat nézve.

Állítólag már fejlesztés alatt áll a Destiny 3

A megtépázott Bungie új fokozatba kapcsolt, nem csupán a második rész utolsó DLC-jéről kaptunk a minap új látnivalókat, hanem a szivárogtatóknak köszönhetően a folytatás létezésére is fény derülhetett.

Itt nézd vissza a Triple-i Initiative műsorát!

Tegnap este lezajlott a Triple-i Initiative első adása, melyben a független fejlesztésű címeké volt a főszerep. Izgalmas bejelentésekből azonban így sem volt hiány, ha nem szeretnél lemaradni, itt pótolhatod a műsort!

Drágul az EA Play

Az Electronic Arts saját előfizetéses szolgáltatásának ára már az új árakkal érhető el az oldalukon, de még így is igen kedvező összegről beszélhetünk, ha a kiadó játékai a zsánerünk.

Csak valódi pénzért vehetjük meg a Disney Speedstorm következő szezonbérletét

A játék következő szezonjának frissítésével közölték a fejlesztők, hogy a prémium season passt már nem vásárolhatjuk meg a játékon belüli prémium valutával, kizárólag valódi pénzért férhetünk hozzá.

Megvan a PlayStation Plus Extra és Classic áprilisi felhozatala

A már korábban is ismert két day-one megjelenés mellé még egy harmadik is befigyel, ráadásul a kínálatban bekerül pár relatíve friss megjelenés is, igaz, nagy húzóneveket nem kapunk a hónapban.

2024 Shadow éve lesz

Legalábbis a Sega tervei szerint a tökéletes létformáról fog szólni az idei év, nemcsak a közelgő játék, hanem a harmadik film apropóján is, de számos más esemény és extra is a fekete sündisznóról fog szólni.

Film készül a kozmikus horrorjátékból, a Dredge-ből

A Black Stalt Games kultstátuszba emelkedett horgászjátéka az egyik olyan cím, amiből nem hittük volna, hogy élőszereplős filmadaptációt kap, pedig pont ez történik. A gyártást a Sonic-filmek stúdiója, a Story Kitchen végzi majd.

Friss gameplay traileren a Destiny 2: The Final Shape

Az ígéreteknek megfelelően a Bungie egy 20 perces streamben leplezte le a Destiny 2 legújabb, egyben utolsó DLC-jét. Ahogy az várható volt, egy teljesen új raid, ellenségtípus, fegyverek és három új szuperképesség vár ránk.

Még mindig korai stádiumban van a Prince of Persia: The Sands of Time Remake fejlesztése

Miután a Ubisoft Montreal átvette a fejlesztést a Pune és a Mumbai stúdióktól, a srácok a nulláról kezdték újra a fejlesztést a legújabb szóbeszédek szerint. Realisztikusabb remake várható, de továbbra is a munkálatok elején haladnak.

Az EA Motive önálló csapattal segíti az új Battlefield fejlesztését

Egy új csapatot alapítottak a Motive Studios berkein belül, amit a Dead Space-remake rendezői vezetnek majd. Feladatuk a DICE-szal karöltve a Battlefield-sorozat egyengetése lesz. Eközben a Marvel's Iron Man fejlesztése is zavartalanul halad tovább.

Befutott a Joker 2 első előzetese

Öt hosszú év telt el, mire az első látnivalót megkaptuk a Joker - Kétszemélyes tébolyból, amely a 2019-es Oscar-díjas film folytatása lesz. Joaquin Phoenix mellé Lady Gaga is csatlakozik Harley Quinn szerepében.

A Saber Interactive vezére megvédte az Embracert

Matthew Karch egy interjúban beszélt többek között az Embracer alatti időszakról, a kiválás okáról, a vállalat jövőjéről és a 70 eurós játékokról is, amelyeknek meglátása szerint nincs jövője.

A 7. szezon lesz az utolsó a Battlefield 2042 életében, a stúdió már az új címre fókuszál

A szervereket továbbra is működtetik majd, illetve kisebb fixek is érkeznek a játékhoz, azonban az EA már a következő címre fókuszál, amiben a Dead Space Remake fejlesztői is segítik majd.