Gori: Cuddly Carnage - megjelenési dátumot kaptunk konzolokra és PC-re

A hihetetlenül aranyos és legalább annyira véres játék végre megjelenési dátumot kapott, amit természetesen egy videóval jelentettek be. Augusztusban egy újabb adag unikornisnak mondhatunk búcsút!

HWSW: Emlékszik még valaki az Apple Vision Pro-ra?

Elülni látszik az Apple első AR/VR headsetje, a Vision Pro körül kialakult felhajtás - a méregdrága kütyüre egyre kevesebben kíváncsiak a boltokban - írja a HWSW.

A Flaming Fowl stúdió kidobott egy demót és az alkalmazottjai felét is

A Gloomhaven mögött álló csapat egy új játékkal készül, amihez már el is érhető egy demóváltozat. A helyzet pikantériáját viszont az adja, hogy mikor a demót elérhetővé tették, egyidejűleg megváltak az alkalmazottak felétől is.

Újabb traileren a Marvel Rivals

Ezúttal nemcsak kedvcsináló érkezett a készülő játékhoz, hanem magát a csínytevések istenét mutatják be harc közben, Lokit. A videón Loki számos képességére fény derül, illetve a zárt alfatesztet is bejelentették.

A játék kettősségéről szól az Indika új trailere

A vallásos látomások és a nyers valóság ütközése, Indika két "arca" és a május elején érkező játék erős képi világa is megjelenik a játék legújabb előzetesében.

Májusban lép ki a korai hozzáférésből a Songs of Conquest

A múltidéző, körökre osztott játék megjelenésével bekerül az utolsó kampány is, ráadásul az 1.0-ás megjelenése után is érkeznek majd tartalmak. Városépítésre és hatszögrácsos harcra fel!

Friss traileren a Destiny 2: The Final Shape

Egy kis múltidézés, egy kis baljós jövőbe tekintés, egy kaland vége és egy végső konfrontáció. Ezek a júniusban érkező utolsó bővítmény ígéretei, és a trailer alapján ezt is kapjuk majd.

A Trevort alakító színész beszélt a GTA V elkaszált DLC-jéről

A Secret Agent Trevor sosem látta meg a napvilágot, pedig nemcsak megvolt a koncepció, de a színésszel szinkron és motion capture felvételeket is készítettek anno.

Előrehozták a Morbid: The Lords of Ire megjelenését

És megerősítették, hogy az előző generációs Xboxra is megjelenik majd a souslike horrorpunk játék, így kevesebb mint egy hónapot kell csak rá várnunk.

Bejelentették a Thalassa: Edge of the Abysst

A június elején érkező pszichológiai rejtélyben a víz mélyére merülhetünk, hogy kiderítsük előző hajónk elsüllyedésének körülményeit és legénységünk sorsát is.

Megnyitja a Quest operációs rendszerét a külső hardvergyártók előtt a Meta

Immáron a third party hardvergyártók is használhatják a Meta Quest operációs rendszerét - jelentette be a techóriás. Ennek nyomán az Asus, a Lenovo, sőt az Xbox is saját VR-szemüveggel áll elő a jövőben, ám a platform közös lesz.

Filmadaptációt kaphat az El Paso, Elsewhere

A tavaly ősszel megjelent neo-noir akciójátékból készülhet film a Di Bonaventura Pictures jóvoltából. Ha a tárgyalások sikerrel járnak, a főszerepet az Oscar-díjra jelölt LaKeith Stanfield kaphatja meg.

2XKO - Illaoi is csatlakozik a Riot verekedős játékához

Továbbra is nagyon ígéretesnek tűnik a Riot Games verekedős játéka, a 2XKO, melyet korábban Project L néven ismertünk. Egy újabb ismerős harcos, Illaoi is csatlakozik az egyre csak bővülő névsorhoz.

Valheim - már tesztelhető a legnagyobb kihívást jelentő régió

A lávafolyamokkal tarkított Ashlands már elérhető a publikus tesztszervereken, így ha kellően táposnak érzed a karakteredet, felfedezheted az új biomát, és ha már ott vagy, levághatsz pár valkűrt is. A többieknek ott az új trailer.

Már készül a következő God of War

A Santa Monica Studio újabb álláshirdetései téveszthetetlenné teszik azt, amit eddig is sejtettünk: bizony, van élet a Ragnarök után is. A stúdió jelenleg tapasztalt küldetéstervezőt keres a következő felvonáshoz.

A pletyák szerint halott a Watch Dogs-sorozat

Nem áll jól a Watch Dogs szénája, a Ubisoft állítólag lemondott róla, mivel a 2020-as Legion nem úgy sikerült, ahogy azt remélték. Iparági pletykák szerint a frencsájnak nincs jövője - legalábbis egy ideig biztosan nem számolnak vele.

Soha nem látott magasságokban a Fallout 76

Az MMO-jegyekkel felvértezett RPG a hétvégén újabb csúcsot állított be az egyidejű játékosok számában, ráadásul az új rekord még a megjelenést követő érdeklődésen is túltett. A TV-sorozat által gerjesztett hullámok nem akarnak csillapodni.

Megjelenési dátumot kapott a Metaphor: ReFantazio

A Persona fejlesztőinek új szerepjátéka októberben kerül a boltokba - derült ki a a stúdió legutóbbi livestreamjéből. A Metaphor: ReFantazio érdekesnek tűnik, hiszen a valós idejű és a körökre osztott harcokat egyesíti.

Magyar felirattal érkezik a Senua's Saga: Hellblade II

A Ninja Theory a minap frissítette a játék steames oldalát, és ebből kiderült, hogy a támogatott nyelvek között szerepel a magyar is. Sokunk legnagyobb örömére a felhasználói felület és a párbeszédek is mind ékes magyar felirattal lesznek ellátva.

Holnap lesz a Wired Direct '24

A Wired Productions saját műsort tart a különböző indie fejlesztők fejlesztés alatt játékairól, a független játékkészítők rajongóinak ráadásul kifejezetten kellemes időpontban kezdődik a stream.

3 millióan tették kívánságlistára a Manor Lordsot

Úgy fest, hogy rengetegen kíváncsiak az egyetlen fejlesztő keze munkáját dicsérő, középkori városépítős játékra, szerencséjükre már nem kell sokat várni a megjelenésig.

ID@Xbox Showcase érkezik a hónap végén

A mostani eseményen is a kisebb indie címeké lesz a főszerep, ráadásul pár várva várt játékról is garantáltan megtudunk majd ezt-azt a hónap utolsó hétfőjén.

Az EA Playbe tarthat a Star Wars Jedi: Survivor

Hivatalos bejelentés egyelőre nem történt, viszont az EA szolgáltatására hivatkozik többek között a PlayStation Store oldala is, igaz, nem minden régióban elérhető egyelőre az ajánlat.

Új stúdiót alapított a Wipeout egyik készítője

Már most három játékon dolgoznak, amelyből egyet hivatalosan is bejelentettek, egyet pedig belengettek. Előbbi egy jópofa minigolfos cím lesz, míg utóbbi a "sportok jövője" lesz.

Hivatalosan is bejelentették a Tales of the Shire-t

Középfölde világának ezer arca van, ezek közül az egyik az idillinek nevezhető Megye és lakóinak élete. A Wētā Workshop első videójátékban ebbe kóstolhatunk majd bele.