Január 8-án jelenik meg a PC-s Mirrors Edge

  • Írta: Ghost
  • 2008. november 29.
  • Megjelenés
Link másolása
A konzolokra már megjelent és a játékosokat megosztó Mirrors Edge személyi számítógépekre szánt változata jövő januárban jelenik meg, mégpedig 8-án.
A konzolokra már megjelent és a játékosokat megosztó Mirrors Edge személyi számítógépekre szánt változata jövő januárban jelenik meg, mégpedig 8-án.

Ugrás a galériához

Mint már arról mi is beszámoltunk, az EA Dice által fejlesztett Mirrors Edge PC-s verziója januárban jelenik majd meg, ám akkor még nem tudhattuk a pontos dátumot. A kiadó közleményéből kiderül, hogy a játék egészen pontosan január 8-án jelenik majd meg, hogy a személyi számítógéppel játszók szívét is megdobogtassa. A konzolos verziók eléggé megosztották a játékosokat, vannak, akiknek nagyon bejön Faith kalandja és vannak, akiknek kevésbé. Kíváncsian várjuk, hogy a PC-s társadalom hogyan fogadja majd a játékot.
26.
26.
pat27
pc-re? tök jó ha valaki megszerzi én köztükleszek nagy rajongó vagyok
25.
25.
Gamer911
Szerintetek nvidia 9800gt 1gb-vga,9850+x4-es proci,2 giga ramm mellet fog futni max grafon?:?
24.
24.
NereusLaceee
22# nem ez nem Source motor
23.
23.
Dcrysis02
Jó kártya a 2600Xt nekem is az volt.Kivéve hogy Sapphire volt.Elég jól futottak rajta a játékok.Szerinted med-high beállitásokon elfog futni.
22.
22.
Optimus Prime
Szerintem a PhysX miatt csúszik. Tuti azt akarják a maxra húzni a játékban. :)

25: a 2600XT támogatja a SM 3.0-t? Mert ha igen, szerintem nem lesz gond. De letesztelheted a géped pár Unreal3-as demóval: UT3, BioShock, Frontlines, RoboBlitz.
21.
21.
felegyi
23# Csak a PS3-asoknak kellett várni, de alapból úgy volt hogy nem jön rá!
20.
20.
petikeee7
Mit gondoltok ASUS EAH 2600XT Videókártyán elfog futni?
19.
19.
n_csacsi
21: Remélem a gépigény marad, így, ahogy belinkelted:D:D:D Akkor sima ügy lesz :D:D:D
18.
18.
pjoco
Nem half life 2 motor hajtja? Én sztem nem unreal 3.
16.
16.
Optimus Prime
A játék az Unreal 3-ra épül, szóval nem lesz gond. Mert az elég jól optimalizált. A PhysX meg szoftveresen, de emulálva lesz. Az az én Celeronomnak lesz király. :D

Egyébként egy korai minimális gépigény: http://on-mirrors-edge.com/index.php?option=com_content&view=article&id=57&catid=3:gamenews
15.
15.
n_csacsi
18# Jah igazad van bízom benne h az én 8400-men is el fog futni
14.
14.
felegyi
14# Én azzal már kb. 10 hónapja xD (pont ma jutott eszembe)



17# Akkor szarnák be állva ha egy 8600-as kártyán nem futna el!
13.
13.
n_csacsi
1 korábbi cikkben letesztelték az nvidia 9 vhányas szériáján hogy azon h fog futni, és ha jól emlékszem említettek olyat, hogy alacsonyabb kártyákon is el fog futni csak nem lesz gondolom annyira "HD-s" minőségű...tudom hogy ez gépigénynek kevés, de végülis ha már teszem azt 8as szérián is el fog futni, az tök jó lesz :D:D:D
12.
12.
elite_hun
11.
11.
Scyle
Én is már nagyon várom. A gépigényéről lehet tudni már vmit?

9.
9.
Well
Eskü, de ezzel a játékkal álmodtam :D
8.
8.
felegyi
Nem tudom, ez azért szemétség hogy 2 hónappal később adják ki nekünk. Valami olyasmit érzek hogy azért sem szándékozom megvenni, bár ha 8K körül lenne az ára tuti vétel lenne! (DMC 4 7K, hosszabb játék, jobb történettel... Pofátlanság hogy ezért az alig pár órás kalandért ennyit el kérnek!
7.
7.
Dcrysis02
Én passzolok. :) Ha majd szépen lemegy az ára,és vágyok egy szép ugri-bugri játékra első gondolatom a Mirror's Edge lesz.Ha persze nem lesz készülőben akkor már az új Prince Of Persia :))
6.
6.
n_csacsi
Sztem a legtöbbjüknek tetszeni fog Ca$h de lesznek olyanok is, akik unni fogják. Nekem is az első képek és gameplayek óta tetszik :D:D És így van jöhetne géptesztelés révén 1 demó. :D Reméljük EA-s barátaink is gondolhatják, hogy már tülkön ülünk :D:D
5.
5.
Ca$h
Kíváncsian várom a PC-s tesók véleményét róla...
4.
4.
Optimus Prime
De várom már - bárki bármit is mond. Bár januárban egy 12k játék... Nem lesz túl nagy eladási rátája, de mondjuk, aki erre sprórol inkább. Egy demót igazán kiadhatna PC-re is az EA. Próbakép, géptesztelés révén meg hogy mégse vegyen valaki zsákbamacskát. Habár nekem az első képek óta favorit és az én megérzéseim általában bejönnek.
3.
3.
thurands
Áh már én is alig bírom kivárni. DEMÓT AKARUNK! Aztán persze jöhet a teljes is:D. Kicsit messze van január 8 :S.
2.
2.
n_csacsi
mondjuk megdobhatnának minket egy demóval, nem? :D:D:D Am igen legyen már jan. 8-a :D:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...