A Sony tabletjén is elindult a PlayStation Store

  • Írta: fojesz
  • 2011. október 20.
  • Érdekesség
Link másolása
Újabb androidos készüléken játszhatunk majd PS1-es klasszikusokkal, ezúttal a legújabb "PlayStation Certified" kütyün, a Sony által gyártott Tablet S-en indult el a PlayStation Store. A tabletnek ugyan nincsenek kontrollert idéző gombjai, mint az Xperia Playnek, az érintőkijelző miatt ez nem jelent akkora problémát.

A Sony első táblagépét azonnal "PlayStation Tabletként" kezdte el becézni a sajtót, noha a Tablet S-nek csak közvetve van köze a PlayStation márkához, az Xperia Playhez hasonlóan önálló termékről van szó, amin mellesleg klasszikus PlayStation-játékokkal is játszhatunk. Legalábbis mostantól.

A múlt hónapban megjelent tableten a minap rajtolt el a PlayStation Store, az online üzletet kilenc országból használhatják a júzerek, akik egy rakat PS1-es cím közül válogathatnak a szokásos, 6 dolláros áron. A felhozatal kellemes, olyan játékokat találunk meg a listán, mint a Cool Boarders, a Destruction Derby, a Hot Shots Golf 2, a Jet Moto, a Jet Moto 2, a Jumping Flash!, a MediEvil, a Motor Toon Grand Prix, a Rally Cross és a Wild Arms.

A Tablet S egyébként androidos készülék, amiről már a kezdetektől fogva tudni lehetett, hogy a Sony a "PlayStation Certified" kategóriába szánja, azaz a kütyü képes arra, hogy PlayStation-színvonalú élményt nyújtson. Ez a címke az Xperia Playjel ("PlayStation Phone") együtt mutatkozott be, és bár a Sony Ericsson telefon a kicsúsztatható gamepaddel külön kedveskedett a gamereknek, a Tablet S-re ilyen gombok nem kerültek, minden játék az érintőkijelzőn keresztül irányítható. A Sony egyébként komoly tartalombővítésre készül az androidos PlayStation Store kínálatában.

4.
4.
tabu3x
#3: szerintem, rajtad kívül senkinek nem tűnik koppintásnak.
sem méretben, sem céljában, sem működésében köze nincs a ds-hez.
3.
3.
sEcret
csak nekem tűnik ds koppintásnak? (csak nem a sony csinálta? :D)
2.
2.
mestermagyar
Bassza már meg míg a tableteken és 1ghzs xperia playen minden szart kapnak a csúcs telólnál csak gameloft és ea használ ki minden eröt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...