Így néz ki PC-n a Vanquish

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 25.
  • Videó
Link másolása
A GameSpot jóvoltából most nyolc percen át mozog a Vanquish PC-s verziója. Annak ellenére, hogy lassan 10 éve jelent meg az eredeti verzió, a felturbózott látvány és a 60 fps csodákat művel a Sega shooterével.

A hónap elején világossá vált, hogy PC-re költözik a Sega 2010-es TPS-e, a Vanquish. A PlatinumGames tipikusan japán lövöldéje ádáz harcokat kínál, cigarettázó hősünk baromi gyors helyváltoztatásra képes.

A játék ma landolt a Steamen 20 eurós áron, a GameSpot pedig le is csapott a számítógépes változatra. Így néz ki az anyag 1080p-ben, maximális beállításokon, 60 fps mellett:

Itt pedig a PC-s verzió megszületéséről beszélnek a fejlesztők:

13.
13.
SilasGreaves
Nagyon remek ez a game. Xboxon rengeteget toltam, jól futott rajta, nekem még ma is megfelelő 360-on. Nem hiszem, hogy ezt az újat beszerzem, inkább gyorsan leszedem a polcról és felelevenítem a sztorit. Emlékszem milyen brutális harcok vannak benne. Nem kevés ez ma sem egyáltalán. Bár Ps4-em is van, imádom az xboxomat, nem tudok hűtlen lenni hozzá egész egyszerűen. :D
12.
12.
Kelan
Ez bizony úgy néz ki mint amibe kár munkát fektetni.
Pedig itt nem is a grafikára gondolok.
11.
11.
user101
Örülök, hogy van akinek fáj, még ha nem is játszom majd vele.. :))) /ciniclinic off:)
10.
10.
noblem1983
Mikor Ps3-am volt a csak demót kipróbáltam és nagyon tetszett. Most végre itt van Pc-n és 20€ nem 60. Frankó játék ennyi pénzért én ezt gondolom
4.
4.
ilovenancythompson
Nyilván azoknak van akiknek kimaradt és nyilván egy port. Wtf is nyavalygás.
2.
2.
Karcsi14
Jobban megnézve, ha a 20 méternél távolabbi dolgokat nézed, tiszta előző generáció. Én pc-stől többet vártam azért, hiába csak egy port.
1.
1.
Karcsi14
Semmi érdemleges különbséget nem látok az X360 verzióhoz képest. De jó volt nyúzni 5 éve vagy 10x, ma már ez kevés.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...