Modern Warfare - jön a Cranked játékmód

  • Írta: Shifty
  • 2019. december 18.
  • Letöltés
Link másolása
A mai napon megint frissül egy nagyot a Call of Duty: Modern Warfare, az első szezon keretein belül beharangozott újdonságok következő felvonása ugyanis most fut be. Új térképek és egy őrült játékmód is helyet kap a mostani frissítésben.

Többek között bemutatkozik két ismerős helyszín, az eredeti Modern Warfare-ből átemelt és újratervezett Shipment, valamint a Vacant. A Gunfight módban játszható Docks nevű helyszín karácsonyi külsőt kap, és az ünnepek alatt Over Winter néven fut majd a térkép. Vadonatúj kihívásokkal és küldetésekkel bővül a Spec Ops, illetve két új Spec Ops-mód, a Disinform és a Bomb Squad is mostantól lesz elérhető.

Ami viszont a legizgalmasabb újdonsága a frissítésnek, az a Cranked névre keresztelt játékmód lesz, ami ismerős lehet azoknak, akik ismerik Jason Statham hasonló című őrült filmjét. Pontosan ugyanaz lesz a feladatunk, mint a moziban, hiszen itt is folyamatosan maximális fordulatszámon pörögve kell gyilkolnunk, mert ha a számláló lejárta előtt nem teljesítjük a kitűzött penzumot, akkor felrobbanunk.

Az első szezon első komolyabb frissítésének további részleteit a hivatalos blogbejegyzésben találjátok meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...