Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 - irány Kuamar!

  • Írta: fojesz
  • 2021. április 18.
  • Videó
Link másolása
Új előzetessel jelentkezett a Sniper: Ghost Warrior Contracts 2, amely a játék helyszínéül szolgáló Kuamar régiót mutatja meg nekünk kicsit alaposabban. Útleveleket bekészíteni, irány a Közel-Kelet!

A Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 egy fiktív közel-keleti helyszínen, a libanoni és a szíriai határ közé beékelődött Kuamarban játszódik majd, amit Omar Al-Bakr elnök és felesége, Bibi Rashida irányít brutális diktatúra mellett immár húsz éve. Hősünk, Raven azért érkezik ide, hogy véget vessen az uralmuknak, és a különféle megbízások teljesítésével igazságot szolgáltasson.

A játék öt nagyobb pályát kínál majd, amelyek számtalan lehetőséget biztosítanak majd a feladataink végrehajtására, ahogy pedig haladunk előre, további felszereléseket szerezhetünk, illetve fejleszthetjük a képességeinket, hogy az újabb módszerekkel még több jutalomra tegyünk szert. A Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 június 4-től vizsgázik élesben, és PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, valamint Xbox Series X/S-re fog megjelenni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...