Új képek a Halo Infinite multiplayeréből

  • Írta: gorien
  • 2021. június 18.
  • Képek
Link másolása
Az elmúlt héten többször is hallhattunk a Halo Infinite ingyenes többjátékos módjáról, most pedig egy csokorra való látnivalónk is van. Ráleshetünk öt várható térképre, a páncélunkhoz választható sisakokra és néhány járműre is.

Az E3-on végre bemutatkozott a Halo Infinite free-to-play multiplayere is, hogy aztán néhány nappal később visszatérjen még több tudnivalóval – hallottunk a személyre szabható, AI útitársról, a járművek sérülési modelljéről és az új oktatómódról is. A 343 Industries még nem fejezte be az okosítást, ezúttal egy blogposztot szenteltek a többjátékos módnak, amelyben számos új képet is kaptunk.


Kiderült például öt pálya neve és rövidke leírása is. A Recharge egy energiaüzemben játszódik, míg a Live Fire az Avery J. Johnson Akadémián, a Fragmentation pedig az Installation 07 felszínén. A Behemoth egy titkokkal teli gyűrűre kalauzol, a Bazaar pedig Mombasa kiüresedett metropoliszába.


Az alapos testre szabás illusztrálásához páncélzatokról és sisakokról kaptunk új screenshotokat, valamint megannyi járművet is szemügyre vehetünk közelebbről, név szerint a Waspot, a Razorbacket, a Ghostot, a Choppert és a Banshee-t. Plusz két fegyverről, a Skewerről és a VK78 Commandóról is van itt nekünk egy-egy kép.


A Halo Infinite megjelenése az év végén várható PC-re, valamint Xbox One-ra és Series X/S-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...