Mától nem Stadia-exkluzív az Orcs Must Die! 3

  • Írta: gorien
  • 2021. július 23.
  • Videó
Link másolása
Mivel az orkok áradatának soha nincs vége, ezért nekünk kell gondoskodnunk arról, hogy a zöldbőrűek elpatkoljanak. A Stadia-felhasználók már egy éve csinálhatják a hősi küldetést, de mától új platformokon is nyílik rá lehetőség.

A Robot Entertainment tavaly elkészült az Orcs Must Die!-sorozat legújabb darabjával, amely még több csapdával, még több orkkal és még több kihívással várta a tower defense-típusú játék rajongóit – egy évig azonban csak Google Stadián. Ma azonban lejárt az exkluzivitás, amire a fejlesztők egy launch trailerrel emlékeztetnek: immár GeForce Now-n keresztül, PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, illetve Xbox One-on és Series X/S-en is játszhatunk az Orcs Must Die! 3-mal.

Az Orcs Must Die! 3-ban egyedül vagy egy barátunkkal karöltve újra végtelen számú orkkal és más hasonszőrűekkel találjuk szembe magunkat, akiket képességeink és rafinált csapdáink segítségével át kell segítenünk a halálba. A vadonatúj sztori mellé kapunk új játékmódokat is: a Scramble Mode-ban folyamatosan változó feltételek mellett kell diadalmaskodnunk, a War Scenariosban sosem látott léptékű harcok várnak, a War Machinesben pedig óriási csapdák és hadigépek felett vehetjük át az irányítást.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...