Videón a Layers of Fear kiegészítője

  • Írta: osan
  • 2023. október 23.
  • Videó
Link másolása
Fények, kamera, akció! – Ha minden vágyatok az lett volna eddig, hogy egy horrorfilm rendezői székében ülve dirigálhassatok, akkor nem kell sokáig várni már! A Final Prologue névre keresztelt ingyenes kiegészítőről videót kaptunk, nézzünk is bele!

A Bloober Team csapata még a hónap elején bejelentette a végső prológust méltán elismert játékukhoz, a 2023-as Layers of Fearhez. Most videót is kaptunk a kiegészítőről melyből kiderül, hogy a mi irányításunk alatt fog elkészülni a 2019-es Layers of Fear 2-ből ismert horrorfilm. Nézzük is meg!

Míg a 2019-es megjelenésben színészként követjük az ismeretlen rendező utasításait, addig a most megjelenő kiegészítőben fordulnak a szerepek és a rendezői székbe kényszerülünk. Vajon a játékvilágából ismert szörnyűségekre lesz elég ráhatásunk, hogy megfelelő minőségű filmet szállítsunk le vagy felülkerekednek rajtunk és a halálos szórakoztatás új értelmet nyer?

A Layers of Fear, melyben az eredeti két játék teljesen felújított változatát találjuk, június 15-én jelent meg PlayStation 5-re, Xbox Series X-re, valamint PC-re. A mostani kiegészítő október 24-én fut be – fun fact, hogy ezzel a stúdió 15. születésnapját is ünnepli – és mindenkinek, aki már valamilyen formában megvette a játékot, ingyenes lesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...