Mod-támogatást kapott a Shadow Gambit: The Cursed Crew

  • Írta: osan
  • 2023. december 16.
  • Videó
Link másolása
Kedves, utolsó ajándékként még a Mimimi Games mod-támogatást adott a kezünkbe, hogyha ők már nem is, de mi még tudjunk alkotni zseniális játékukban. Meglepetésként érkezett a modding tool, de már videó mutatja be, hogy is kell használni.

Nem sokkal azután, hogy megjelent a Shadow Gambit: The Cursed Crew, már érkezett is a szomorú hír, hogy a Mimimi Games stúdiója lehúzza a rolót. Annak ellenére, hogy egy remek RPG-t tettek le az asztalra, össze kell csomagolniuk, de azért zárás előtt még kedveskedtek nekünk két DLC-vel, sőt most a legújabb frissítésben a kezünkbe adták a lehetőséget is, hogy saját magunk folytassuk a játék legendáját azzal, hogy moddoljuk.

Készíts saját Shadow Gambit: The Cursed Crew küldetéseket az ingyenes „Modding Tool”-lal és oszd meg a világgal!” – kezdik hivatalos blogposztjukat a fejlesztők. Már a Shadow Tactics: Blades of Shogun játékuknál is kérlelte őket a játékosközösség valamiféle moddolási lehetőségért, de sajnos ahhoz még nem érkezett, viszont a The Cursed Crew most megkapta egy ingyenes frissítés keretében.

A frissítés már elérhető, sőt a fejlesztőcsapat már töltött is fel pár példát a Mod.io oldalukra, de sajnos csak PC-re jött a modding tool, mondjuk azt hiszem, hogy ez érthető.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...