Elérhető a Dűne Ornithoptere a Microsoft Flight Simulatorban

  • Írta: aronsz
  • 2024. február 13.
  • Érdekesség
Link másolása
Paul Atreides ikonikus járgánya ingyenes kiegészítő keretein belül elérhetővé vált a Microsoft Flight Simulator játékosai számára – tudtuk meg a cég közleményéből.

Denis Villeneuve rendezte Dűne: Második rész február 29-én érkezik a mozikba, addig a Microsoft és az Xbox Game Studios egy különlegességgel készült a rajongók számára. Az Ornithopter mellett Arrakis sivatagos pusztaságát is megkapják a játékosok.

Az Ornithopter lényegében az a Dűnében, mint az X-szárnyúak vagy a TIE Fighterek a Star Wars univerzumban. Az ikonikus és a tudományos-fantasztikus világ, főleg fantasztikus részére koncentráló mérnöki alkotás sokak kedvence lett.

Az ingyenes kiegészítőben a játékosok három tutorialt (felszállás, leszállás és szabadesés), illetve öt time-trial kihívást és egy mentőakciót kapnak. Ez utóbbiban a repülés oktatót kell megmenteni a homokvihar megérkezése előtt.

 A játék kiegészítők úgy tűnik fontos részét képezik a Dűne folytatás marketingjének, decemberben a Sledgehammer Games játszható karakterré tette Paul Atreidest és Feyd-Rautha Harkonnent a Call of Duty: Modern Warfare 3 játékosok számára.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...