Érkezhet a Final Fantasy IX remake?

  • Írta: aronsz
  • 2024. március 24.
  • Pletyka
Link másolása
Naoki Yoshida a Final Fantasy XIV-hez érkező kiegészítő gyűjtői változtatának bemutatása közben többször utalt a sorozat kilencedik részére, azonban elmondása szerint titok, hogy miért.

Yoshi-P a Final Fantasy XIV rendezője és producere a PAX East expón beszélt a Final Fantasy XIV-hez érkező expanzióról, a Dawntrailről, aminek a megjelenési dátumát is elárulta. A kiegészítő június 28-án érkezik majd.

A rendező a színpadra hozta a Dawntrail gyűjtői kiadását, aminek többek között része egy Viper figura, egy szövet térkép és egy tolltartó is, amelyek akár a játék világában is létezhetnek. Azonban vannak extra digitális tartalmak is, amelyek közül több a sorozat kilencedik részére utal – számolt be a Games Radar.

A bemutató során megjelenő, Final Fantasy IX-ből már ismert hátas és két minion megjelenését a közönség is észrevette, mire Yoshi-P rátett még egy lapáttal: “Talán észrevettétek, hogy több Final Fantasy IX utalás is van itt” – mondta – “de ennek az oka titok”.

Simán elképzelhető, hogy csak egy crossover érkezik majd, hiszen egy Final Fantasy-remake elkészítése nem rövid idő, a 8. epizód rendezőjének meglátása szerint például lenne olyan rész, aminél 20 évre lenne szükség a felújított verzió kiadásához. Azonban tavaly nyáron már pletyka szinten előkerült a Final Fantasy IX-remake.

4.
4.
Ooorky
#2: A komoly hangvételű 7/8 után kicsit visszaugrottak a SNES éra látványvilága, sztorivezetése felé.
3.
3.
Csoki80
#2: Olyan a játékmenete mint az összes FF-nek a 12 előtt. Megfűszerezve egy kis finomsággal.
2.
2.
Shao Kahn
Nem ismerem a Final fantasy 9-et, de a képeket elnézve, ha a játékmenete olyan mint a Legend of Nayutának, vagy mint a Trials of Mana-nak, akkor én várom.
1.
1.
Kamukaze
Ha átugorják a 8-as számot, elmehetnek a p*csába!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...