A Ghostrunner lesz az Epic következő ingyenes játéka

  • Írta: pandaril
  • 2024. április 4.
  • Akció
Link másolása
A mai naptól elérhető a The Outer Worlds: Spacer's Choice és a Thief-reboot is, a jövő héttől pedig az FPS-platformer-ritmusjátékot zsebelhetjük be ingyen egy hétig.

A mai naptól elérhető a múlt csütörtökön leleplezett két játék, a The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition és a 2014-es Thief-reboot is, így akár egy szarkasztikus FPS-RPG-ben szeretnénk bolygókat felfedezni és lövöldözni, akár egy középkori városban könnyíteni a gazdagok terhén, az Epic Games Store mostani kínálatában megtalálhatjuk a számításunkat.

Érdekesség, hogy az áruház marad a belsőnézetes játékoknál, mivel április 11-től a Ghostrunner első részét adhatjuk hozzá a könyvtárunkhoz. A mostani ingyenes címeknél lényegesen pörgősebb és lineárisabb kaland legalább annyira ritmusjáték, mint amennyire platformer, a kihívást pedig a pályadizájn mellett az aprításra váró ellenfelek is tetézik.

A mostani játékok április 11. 16:00-ig adhatók hozzá a könyvtárunkhoz, ezt követően a Ghostrunnert zsebelhetjük be április 11. 16:00 és április 18. 16:00 között.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...