A 7. szezon lesz az utolsó a Battlefield 2042 életében, a stúdió már az új címre fókuszál

  • Írta: aronsz
  • 2024. április 9.
  • Hír
Link másolása
A szervereket továbbra is működtetik majd, illetve kisebb fixek is érkeznek a játékhoz, azonban az EA már a következő címre fókuszál, amiben a Dead Space Remake fejlesztői is segítik majd.

Az EA honlapján megjelent közlemény szerint a stúdió mostantól a széria következő játékára koncentrál, ezért csökkenti a Battlafield 2042 támogatására szánt erőforrásait. Hivatalosan a 7 szezon lesz az utolsó a játék életében, azonban a szerverek fenntartása, illetve kisebb bugfixek, különböző eseményekkel, kihívásokkal karöltve továbbra is érkezni fognak. A Turning Point-nak elnevezett 7. szezonnal érkezik majd az utolsó pálya is, a Stadium a játékba. 

A következő cím fejlesztésében segítségükre lesz az EA Motive csapata, akik korábban a Dead Space Remake-et is elkészítették. A fejlesztők reményei szerint a csapat fontos szerepet játszik majd abban, hogy mind az online, mind az egyjátékos mód élvezetes legyen.

A Battlefield-széria következő játékáról egyelőre elég keveset tudunk, az viszont biztos, hogy a fejlesztőcsapat élete nem problémamentes. Február végén távozott Marcus Lehto a sorozatért felelős Ridgeline Games stúdiót, melyet nem sokkal később be is zártak. Jó hír viszont, hogy januárban egy álláshirdetés alapján úgy tűnik, hogy a rombolható környezet újra komoly hangsúlyt kapna a következő Battlefield játékban.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...