Hades II - ne turkáljunk a fájlok között, ha lehet!

  • Írta: osan
  • 2024. április 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Még meg sem jelent a játék, a fejlesztőknek mégis ki kellett adnia egy közleményt, melyben arra kérik a játékosokat, rajongókat, hogy ha lehet, fejezzék be az adatbányászatot és ne osszák meg a tartalmakat közösségi platformokon!

A Supergiant Games csapat nemrég technikai tesztet tartott a Hades 2-höz, és természetesen pár játékos nemcsak tesztelte az alkotást, de kicsit kutakodott is annak fájljai közt, magyarán adatbányászott. Mikor bejelentették a technikai tesztet, akkor kaptunk egy nagy adag játékmenet-felvételt is a fejlesztőktől.

Az adatbányászok közül sokan Redditen osztották meg, hogy mit is találtak a fájlok közt, leginkább az új karakterek kinézeteiről van szó. A csapat felvette a kapcsolatot az egyik „bányásszal” és megkérték, hogy távolítsa el a posztot, tudják, hogy nem akart senkit se bántani a kíváncsiskodásával, azonban így olyan tartalmak is napvilágot láttak, amelyek bemutatására a csapat még nem állt készen.

Konkrét dátumunk nincs, hogy mikor is jelenik meg pontosan a Hades II, azonban nagy esély van rá, hogy még idén befut. Érdemes figyelemmel követni, hiszen az első részt is az egekbe magasztalták mind a kritikusok, mind a játékosok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...