Megérkezett Akuma a Street Fighter 6-ba

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 23.
  • Hír
Link másolása
A Year 1 negyedik, s egyben utolsó DLC-harcosa már elérhető a Capcom verekedős játékában. A torzonborz figura saját Arcade Story-val, Combo Trials-szel és World Tour és Battle Hub eseménnyel is rendelkezik.

Akumával teljesé vált a Street Fighter 6 első évének karakterfelhozatala. A Satsui no Hado mestere saját Arcade-sztorit kapott, nincs híján testreszabási lehetőségekben és Combo Trials-szekben. De ez még nem minden!

A többi DLC-karakterhez hasonlóan Akuma mesterként elérhető a World Tour módban is, ahol a játékosok a tanítványaivá válhatnak, később pedig ki is hívhatják őt, amint elsajátítják a saját harci stílusát. Még szelfiket is készíthetünk a mesterrel! Érkezik egy limitált Battle Hub esemény is a karakter köré, amely során több játékos közösen eshet neki az óriás Akumának.

Akuma érkeztével elérhető lett a harmadik Outfit Pack is, illetve számos egyensúlyi változás is bekerült a kalapba. A Capcom megerősítette, hogy már dolgozik a Year 2 tartalmain - nincs megállás Street Fighter 6-fronton!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...