Hírarchívum - 2020. október

Itt van az új Star Wars VR-játék előzetese

A Galaxy's Edge, amely vidámparkként kezdte a pályafutását, egyre inkább beépül a Star Wars-kánonba. Ennek újabb lépése a Vader Immortal alkotóinak legújabb videojátéka, amely épp erre a helyszínre repíti az Oculus Quest-tulajokat.

A Devolver felvásárolta a Serious Sam csapatát

Hosszú évekre nyúl vissza a Devolver Digital és a Croteam partneri kapcsolata, így talán nem is annyira meglepő, hogy a nagyszerű indie játékairól híres kiadó felvásárolta a Serious Sam fejlesztőstúdióját.

Civilization VI - kalózok lehetünk az új frissítésben

A Sid Meier's Pirates! előtt tiszteleg a Civilization VI legújabb ingyenes frissítése. Az egyszerűen csak Pirates névre hallgató többjátékos szcenárióban négy kalózfrakció versenghet a kincsekért és a hírnévért.

Ingyen bezsebelhető az Europa Universalis II

A huszadik születésnapját ünnepli az Europa Universalis, amelyet a Paradox Interactive egy jókora árzuhanással ünnepel a GOG-on. Ugyanitt most ingyen megszerezhetjük a sorozat második részét.

Red Dead Online - vadnyugati horror

A Red Dead Redemption 2 online világa sem úszta meg a halloweent, s habár nem egy Undead Nightmare mértékű frissítésről van szó, mégis érdemes lehet lóra szállnunk a rémségekkel teli vadnyugaton.

Új RTS-en dolgoznak az ex-blizzardosok

Tegnap este bemutatkozott a Frost Giant Studios, egy olyan Blizzard-veteránokból álló fejlesztőcsapat, aminek az első és legfontosabb célja az, hogy megalkossa a következő nagy stratégiai játékot.

Ghost of Tsushima - úgy tűnik, úton a folytatás

A Ghost of Tsushima méltó záróakkord volt a PlayStation 4-es éra platformexkluzívjai közt. Sakai Jin kalandja olyan sikeresnek bizonyult, hogy a Sucker Punch láthatóan máris a második rész fejlesztéséhez toboroz.

Ingyenesen játszható a Fallout 76 a jövő hétig

Október 23. ugyan számunkra nemzeti ünnepnap, a Fallout világában egy teljesen másik dátumot jelöl: az első atombomba becsapódását. E köré építve a Bethesda egy hétig ingyenesen játszhatóvá tette a Fallout 76-ot.

Japán ihlette a The Sims 4 következő kiegészítőjét

Továbbra sem áll le az Electronic Arts a The Sims 4 bővítgetésével, ezúttal a téli vakációzás élvezi a figyelmet. Az életszimulátor tizedik nagy kiegészítőjét Japán legnépszerűbb úti céljai ihlették.

Így készültek a Cyberpunk 2077 arcanimációi

Számtalan eleme van annak, milyen élményt nyújt egy játék, az egyik ilyen, hogy milyen képet vágnak hozzá a saját figurái. Emlékszünk, hányszor nevettünk már a béna arcanimációkon? A Cyberpunk 2077 új megközelítést alkalmazott.