Hírarchívum - 2020. szeptember

Íme, a PlayStation Plus októberi kínálata

Mindjárt itt az október, és ennek örömére a Sony nem is titkolja tovább, hogy melyik játékokat teszi ingyenesen letölthetővé a PlayStation Plus előfizetőinek a hónapban. Száguldozás és vérszívás vár minket az ősz közepén.

Kemény túlórázás vár a CD Projekt RED dolgozóira

Hiába ígérgették korábban, hogy nem lesz rá szükség, most mégis nagyon úgy néz ki, hogy a CD Projekt RED munkatársai nem ússzák meg a crunchidőszakot a Cyberpunk 2077 fejlesztése alatt sem.

DiRT 5 - irány Fokváros!

A DiRT 5 legújabb előzetesében Észak-Afrika után délnek vesszük irányt, és meg sem állunk a Fokvárosban található Cape Town Stadiumig. Az már most egészen biztos, hogy a játék helyszíneinek változatosságában nem lesz hiba.

Xbox Series X - jól futnak az előző generáció játékai

Lejárt az embargó, így a Digital Foundry csapata végre megoszthatott néhány roppant érdekes mérést, amelyben a Microsoft legújabb és legerősebb konzolját tesztelték az előző generációk xboxos játékai segítségével.

Oddworld: New 'n' Tasty! - ekkor érkezik Switchre

Augusztus közepe óta tudjuk, hogy a Nintendo hibridkonzoljára is ellátogat az 1997-es Oddworld: Abe's Oddysee remake-je, a New 'n' Tasty! - és most azt is megosztotta velünk a kiadó, hogy erre egész pontosan mikor számíthatunk.

Demon's Souls - ez lapul a Digital Deluxe-kiadásban

Nemrég kiderült, hogy gyűjtői kiadás is érkezik - legalábbis digitális formában - a Demon's Souls PlayStation 5-re remake-elt verziójából, amelynek most bele is pillanthatunk a tartalmába négy vadonatúj screenshot kíséretében.

Diablo IV - a képességfáról és a varázslónőről

Ismét fejlesztői naplóval jelentkezett a Blizzard. Ezúttal a teljesen újraszabott képességfa működéséről, a varázslónő egyedi mechanikáiról és az end game-tartalmakról esett szó.

The Binding of Isaac - az új DLC szinte egy folytatás

A Repentance a következő és („most már becsszó") utolsó kiegészítője lesz a The Binding of Isaacnek. A készítő szerint már majdnem kész van, és annyi tartalmat ad a játékhoz, mint előtte még egy DLC sem.

Pokémon Sword & Shield - közel a második DLC

Kevesebb mint egy hónap múlva kiteljesedik a Pokémon Sword & Shield szezonbérlete, amikor befut a második beígért DLC is, a The Crown Tundra. A Pokémon Presenstsen meg tudtuk, mit tartogat a kiegészítő.

A fejlesztők a Sackboy: A Big Adventure-ről

A Sumo Digital a PlayStation 5-re is elhozza Sackboyt, aki egy saját, nagy kalandot kap egy 3D-s platformer képében. A legújabb előzetesben azt mutatják be, mit tartogat majd a játék, és hogyan készítették el.