Hírarchívum - 2020. február

Xbox Series X - 12 teraflop a cél

Friss információk láttak napvilágot az SSD-vel és valós idejű sugárkövetéssel felvértezett next-gen konzolról, annak várható erejéről, illetve a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokról. Izgalmas évek várnak ránk!

Friss látnivalókon a Resident Evil 3 remake

Az eredetileg a Gamergenen felbukkanó, majd a Redditre elmentett képeken nem csak kellemetlenül közelről ismerhetjük meg a Nemesist, hanem még néhány Resistance-képet és pár concept artot is megnézhetünk.

Ígéretes taktikai RPG-nek tűnik az Othercide

A PAX East apropóján jelentette be (újra) a Focus Home Interactive és a Lightbulb Crew a legújabb közös projektjét. Az Othercide egy ígéretes, sajátos látványvilággal felvértezett taktikai szerepjáték lesz.

Újra összeállnak a Jóbarátok

Beigazolódtak a korábbi pletykák, és ami még fontosabb, sikerrel zajlottak le a kapcsolódó tárgyalások, így újra összeállhatnak a Jóbarátok egy különleges, HBO Max-exkluzív epizód erejéig.

Brit toplista: megérkeztek Bayonettáék

Habár a dobogón nem történtek változások, így is akadnak érdekességek a brit játékeladási toplistán. A hét újonca a PlayStation 4-re és Xbox One-ra kiadott Bayonetta-Vanquish csomag volt.

The Batman - szivárognak a fotók a forgatásról

Érkezett néhány fotó, amely a The Batman forgatásáról szivárgott ki. A képeken közel teljes pompájában csodálható meg Batman új kosztümje, és a motorját is megnézhetjük közelebbről.

A Valve Index gyártását is érinti a koronavírus

A Valve Indexet már eddig is nehéz volt beszerezni, és nagyon úgy néz ki, hogy a koronavírus miatt az utánpótlással is akadnak majd gondok a Half-Life: Alyx megjelenése előtt.

Újabb rendezőt hoztak hírbe a Star Warsszal

Lapértesülések szerint A bűvészt is jegyző J.D. Dillard is Star Wars-filmet készíthet majd a jövőben, érdemes azonban megjegyezni, hogy egyáltalán nem biztos, hogy a munkáját a mozikba szánja a Lucasfilm.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alig kezdődött el az idei év, de máris túl vagyunk a februáron. A hónap utolsó hete közepesen erős játékmegjelenések szempontjából; premierből ugyan lesz bőven, az igazi nagyágyúk még váratnak magukra.

Új játékkal készülnek a The Messenger alkotói

A Sabotage Studio sokak szívébe belopta magát a 2D-s akció-platformerével, a The Messengerrel. Az aprócska kanadai csapat hamarosan lerántja a leplet a következő játékáról - csupán a tavaszi napéjegyenlőségig kell várnunk rá.