Hírarchívum - 2020. szeptember

Ez történt a tegnapi Facebook Connect-eseményen

Tegnap nem csak a Sony, hanem a Facebook is megtartotta a maga kis online rendezvényét, amely alatt rengeteg VR-játékkal kapcsolatos bejelentést kaptunk, valamint hivatalosan is bemutatkozott az Oculus Quest 2.

Left 4 Dead 2 - videó az új tartalmakról

Még mindig nehéz elhinni, hogy tíz év után egy újabb méretes frissítést kap a Left 4 Dead 2, ami ráadásul teljesen ingyenes lesz. A közösség által összerakott kiegészítőhöz most egy friss videót és megjelenési dátumot is kaptunk.

Ismét szivárog a Mass Effect Trilogy

Nem akarjuk elkiabálni, de gyakorlatilag egyre biztosabb a Mass Effect Trilogy létezése. Ezúttal egy portugál kiskereskedőnél bukkant fel a játék adatlapja, és bár azóta eltávolították, a pletyka szerint már októberben a boltokba kerülhet a csomag.

Ilyen gép kell a Mafia: Definitive Edition alá

Jövő hét pénteken berobog a Mafia: Trilogy hiányzó darabja, a teljes ráncfelvarráson átesett Mafia: Definitive Edition, így időszerű volt, hogy a készítők megosszák, milyen vasra lesz szükségünk az újrakevert rész elindításához.

Decemberben érkezik a VR-os Medal of Honor

Pontos megjelenési dátumot kapott a Medal of Honor VR-os vadhajtása, az Above and Beyond, amely ráadásul útközben elhagyta az Oculus-exkluzivitását, így még több PC-s VR-eszközre lesz elérhető az év végén.

Futottak még a PlayStation 5-bemutatón

A délelőtt folyamán beszámoltunk a tegnap éjjeli PlayStation 5-bemutató legnagyobb durranásairól, de ezen felül is akadtak még látnivalók. Egy kalap alá gyűjtöttük a műsor további érdekességeit.

Bemutatkozott a PlayStation Plus Collection

Az Xbox Game Passre válaszul tegnap este a Sony bemutatta a PlayStation Plus Collection szolgáltatását. A PS Plus-előfizetésükkel a PlayStation 5 vásárlói már a konzol megjelenésekor hozzáférhetnek az előző generáció legnagyobb játékaihoz.

Demon's Souls - látványos gameplay érkezett

Ha volt egy játék, amely láttán tényleg leesett az állunk a tegnapi PlayStation-showt követve, az a Demon's Souls felújított változata volt. A Bluepoint Games négypercnyi játékmenettel gyönyörködtet bennünket.

Deathloop - a tökéletes merénylet

Huszonnégy óra, nyolc célpont és egy rivális bérgyilkos. Újabb előzetessel jelentkezett a Deathloop, a Bethesda Softworks legújabb lövöldéje, ahol egy időhurokban rekedt pisztolyforgatót alakíthatunk majd.

Hátborzongató előzetesen a Resident Evil: Village

A Resident Evil 7 sikerei után a Capcom belső nézetben folytatja Ethan Winters történetét. A Village kihalt, hátborzongató faluját és az azt övező sötét erdőt látva ezúttal is lesz okunk a félelemre.